Inchirieri unelte scule Suceava

Centru Inchirieri Unelte si Scule Suceava reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Inchirieri unelte scule Suceava - Centru Inchirieri Unelte si Scule Suceava.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri Unelte si Scule Suceava
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri Unelte si Scule Suceava

Toate sculele si utilajele pe care le gasiti la noi sunt si de vanzare la preturi second hand foarte avantajoase (contactati administratorul daca sunteti interesat). Deasemenea firma nostra faciliteaza si intermediaza achizitionarea de utilaje grele si usoare, scule necesare in industria de constructii, toate la comanda clientului. O gama de echipamente si scule pentru contructii cu inchirieri pe termene scurte sau lungi, tarifele depinzand de perioada de inchiriere.

Societatea noastra va pune la dispozitie in Suceava sau imprejurimi pe langa utilajele de categorie mare si sculele necesare pentru operatiuni mici si mijlocii (ferestraie electrice pentru BCA si fier, rotopercutoare, masini slefuit, masini de taiat lemnul, pistoale de batut cuie, vibratoare pentru beton, slefuitoare tip elicopter pentru betonul proaspat turnat). Tot la noi veti putea inchiria / cumpara toate accesoriile pentru sculele inchiriate precum masti de praf, ochelari de protectie, dalte si burhiguri de toate dimensiunile si pentru tot felul de operatiuni, rulete de masura, ciocane, discuri de taiat beton si fier.

 

Centru Inchirieri Unelte si Scule Suceava Firmele partenere va ofera spre inchiriere o gama larga de unelte si scule profesionale: inchiriere generator de curent, placa compactoare, mai compactor, motocasa, motoferastau/drujba polizor unghiular/flex, inchiriere fierastrau electric, masina de gaurit, inchiriere masini de slefuit, ciocan rotopercutor, ciocan demolator, pickhammer, atomizor, masina tuns iarba, inchiriere scule Bosch, Hilti, Makita, Dewalt, Visoli, scarificator gazon, motocultor/motosapa, pompa submersibila, dezumidificator, termosuflanta, vibrator beton, elicopter beton, betoniera, aspirator, aparat spalare cu presiune etc.