Axa Trans Construct

Centru Inchirieri Utilaje Bucuresti-Sector 6 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Axa Trans Construct - Centru Inchirieri Utilaje Bucuresti-Sector 6.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri Utilaje Bucuresti-Sector 6
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri Utilaje Bucuresti-Sector 6

  Sc Axa Trans Construct Srl este infiintata in anul 2004 si a avut initial ca principal obiect de activitate livrarea de agregate de balastiera. In scurt timp ne-am largit campurile de activitate pe alte domenii conexe cum ar fi: inchiriere utilaje de constuctii(buldozere, excavatoare, vibrocompactoare, etc.), excavatii, evacuari de pamant si moloz, terasamente, lucrari de imbunatatiri funciare.
  Compania noastra va intampina cu oferte avantajoase de inchirieri utilaje de constructii, oferind cele mai bune solutii pentru reusita proiectelor dumneavoastra. Dispunem de o gama vasta de utilaje cu gabarit mare, dar si utilaje cu gabarit redus pentru lucrari mai mici. Indiferent ca aveti nevoie de utilaje pentru cateva zile, o luna sau un interval de timp mai indelungat, ne asiguram ca perioada de inchiriere corespunde necesitatilor dumneavoastra.
  Serviciul de inchiriere utilaje constructii implica printre altele consultanta in vederea alegerii utilajelor potrivite, asistenta tehnica pe toata perioada contractului de inchiriere, transportul utilajelor la adresa mentionata de client si desigur, utilaje moderne in stare functionala excelenta.
  Ne dorim sa oferim incredere si siguranta clientilor nostri si sa contribuim la succesul acestora. Dispunem de sisteme tehnice mobile cu ajutorul carora putem remedia orice defectiune aparuta in cel mai scurt timp. Astfel, ne asiguram ca utilajele sunt utilizate la capacitate maxima pe tot parcursul perioadei de inchiriere.
  Parcul auto cuprinde excavatoar senile, miniexcavator, excavator pneuri, incarcator frontal, incarcator telescopic, mini incarcator, cilindru compactor macadam, buldozer pe senile macarale, autoutilitara Ford Transit etc. Pe langa acestea, mai puteti inchiria si fierastraie circulare/pendualre, masini de gaurit, masini de taiat beton/asfalt, placi vibrocompactoare, motocompresoare, cofraje metalice, schele si altele. Acestea provin de la producatori renumiti precum Caterpillar, Kawasakl, Bobcat, Doosan, Schwartzmuller etc, iar anii de fabricatie sunt in mare parte recenti.
  Totodata exista numeroase avantaje de ordin logistic si financiar. Intretinerea, depozitarea, transportul, reparatiile sau riscul de perimare al utilajelor nu fac parte din responsabilitatile companiei care doreste sa inchirieze. Asadar, este mult mai simplu sa alegeti varianta inchirierii decat sa investiti in utilajele proprii. In cazul in care sunteti interesati de ofertele noastre de inchirieri utilaje constructii, reprezentantii companiei va stau oricand la dispozitie cu mai multe informatii.

Servicii

  • Inchiriere autobasculanta
  • Inchiriere buldozer pe senile
  • Inchiriere cilindru compactor Macadam
  • Inchiriere cilindru vibro compactor asfalt
  • Inchiriere excavator
  • Inchiriere incarcator
  • Inchiriere mini incarcator
  • Inchiriere miniexcavator
  • Inchiriere trailer

Galerie foto Centru Inchirieri Utilaje Bucuresti-Sector 6