Topo Bogdi Construct S.R.L.

Centru Inchirieri Utilaje Buzau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Topo Bogdi Construct S.R.L. - Centru Inchirieri Utilaje Buzau.

Descriere Centru Inchirieri Utilaje Buzau

Topo Bogdi Construct S.R.L.
Inchirieri utilaje constructii Buzau
0745.999.286

Topo Bogdi Construct S.R.L. ofera servicii de inchirieri de utilaje terasiere si autobasculante pentru lucrari precum: lucrari de excavatie, terasamente, lucrari de demolare, terasari, taluzari, nivelari terenuri, profilari drumuri, sapaturi santuri pentru instalatii de apa, canal, curent electric, gaz, telefon, cilindrare, compactare platforme, incarcare si transport pamant / moloz, lucrari de dezapezire.

Inchirieri Utilaje Constructii buzau

De asemena societatea noastra produce si comercializeaza o gama variata de agregate de balastiera, sorturi naturale si/sau concasate, nisip natural, piatra, balastru, nisip, margaritar, pietris, piatra sparta precum si amestecuri de nisip si sorturi spalate in proportii echilibrate pentru betoane - diferite clase de rezistenta, utilizate in domeniul constructiilor civile, industriale cat si in constructiile de drumuri si poduri.

Este important pentru fiecare client sa stie ca utilajele de inchiriere sunt in stare excelenta. Deoarece acestea indeplinesc sarcini de mare complexitate, in timp, se efectueaza inspectii pentru mentinerea in bune conditii a utilajului sau echipamentului.

Inchirieri Utilaje Constructii buzau

 In oferta noastra de utilaje veti putea gasi o gama diversa de utilaje performante. Toate utilajele oferite spre inchiriere sunt moderne, eficiente in stare foarte buna si ofera maximum de siguranta beneficiarilor. Folosirea utilajelor va vor ajuta in optimizarea procesul de productie si a timpului de lucru.

Servicii

  • Buldoexcavatoare
  • Buldozere
  • Excavatoare
  • Mini excavatoare
  • Cilindru compactor
  • Incarcatoare frontale
  • Camioane de transport

Galerie foto Centru Inchirieri Utilaje Buzau