AGREMIN TRANSCOM 99 SRL

Centru Inchirieri Utilaje Curtea de Arges reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre AGREMIN TRANSCOM 99 SRL - Centru Inchirieri Utilaje Curtea de Arges.

Descriere Centru Inchirieri Utilaje Curtea de Arges

AGREMIN TRANSCOM 99 SRL
Inchirieri Utilaje Constructii Arges pentru lucrari civile si industriale
0726.154.301


  inchirieri utilaje constructii pitestiAGREMIN TRANSCOM 99 SRL are ca obiect de activitate prestari servicii cu utilaje si echipamente pentru constructii. Noi va oferim utilajele cu deservent calificat si echipamentele necesare pentru cele mai complexe lucrari in constructii. Preturile la inchiriere sunt avantajoase iar perioada de inchiriere este flexibila, incepand de la o zi pana la un an.

AGREMIN TRANSCOM 99 SRL va asigura inchirieri utilaje constructii atat pentruconstructii civile cat si pentru constructii industriale. Gama de utilaje este una mai mult decat variata: vei putea inchiria de la buldozere, cilindrucompactor, autobasculante si pana la camioane cu platforma cu macara, automacara, incarcator frontal, buldoezcavatoare, excavatoare etc.

  Oferim solutii eficiente, rapide, profesionale in domeniul inchirierii utilajelor si echipamentelor pentru constructii. Detinem o gama larga de utilaje de constructii fiabile, cu productiviatate ridicata si gata de pus la lucru.

  inchirieri utilaje pitestiNoi va oferim utilajele si echipamentele necesare pentru cele mai complexe lucrari in constructii. Preturile la inchiriere sunt avantajoase iar perioada de inchiriere este flexibila.

  Este important pentru fiecare client sa stie ca masinile si utilajele de inchiriere sunt in stare excelenta. Deoarece acestea indeplinesc sarcini de mare complexitate, in timp, se efectueaza inspectii pentru mentinerea in bune conditii a utilajului sau echipamentului.

  Preturile practicate de catre societatea noastra sunt avantajoase si sunt negociabile in functie de perioada contractului. Pretul include operatori calificati cu experienta.

Predarea-primirea bunului care constituie obiectul inchirierii se va face pe baza de proces- verbal, in care se vor face mentiuni privind starea tehnica a utilajului la momentul predarii, orele de functionare, componentele si accesoriile acestuia, destinatia bunului.

Inchirieri utilaje de constructii Pitesti

Inchirieri Utilaje Constructii Pitesti

  • BuldoExcavatoare
  • BuldoExcavatoare cu picon
  • Buldozere
  • Excavatoare de inchiriat
  • Cilindri Compactori 

 

 

Galerie foto Centru Inchirieri Utilaje Curtea de Arges