Inchirieri Utilaje Curtea de Arges

Centru Inchirieri Utilaje Curtea de Arges reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Inchirieri Utilaje Curtea de Arges - Centru Inchirieri Utilaje Curtea de Arges.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri Utilaje Curtea de Arges
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri Utilaje Curtea de Arges


Inchirieri Utilaje Constructii Arges pentru lucrari civile si industriale

  Oferim solutii eficiente, rapide, profesionale in domeniul inchirierii utilajelor si echipamentelor pentru constructii. Detinem o gama larga de utilaje de constructii fiabile, cu productiviatate ridicata si gata de pus la lucru.

 Noi va oferim utilajele si echipamentele necesare pentru cele mai complexe lucrari in constructii. Preturile la inchiriere sunt avantajoase iar perioada de inchiriere este flexibila.

  Este important pentru fiecare client sa stie ca masinile si utilajele de inchiriere sunt in stare excelenta. Deoarece acestea indeplinesc sarcini de mare complexitate, in timp, se efectueaza inspectii pentru mentinerea in bune conditii a utilajului sau echipamentului.

  Preturile practicate de catre societatea noastra sunt avantajoase si sunt negociabile in functie de perioada contractului. Pretul include operatori calificati cu experienta.

Predarea-primirea bunului care constituie obiectul inchirierii se va face pe baza de proces- verbal, in care se vor face mentiuni privind starea tehnica a utilajului la momentul predarii, orele de functionare, componentele si accesoriile acestuia, destinatia bunului.

Inchirieri utilaje de constructii Pitesti

  • BuldoExcavatoare
  • BuldoExcavatoare cu picon
  • Buldozere
  • Excavatoare de inchiriat
  • Cilindri Compactori 

 

 

Centru Inchirieri Utilaje Curtea de Arges Centrele de inchirieri utilaje, partenerii portalului centruinchirieri.ro, va ofera servicii de: inchirieri utilaje agricole, inchirieri utilaje constructii, utilaje pentru lemn si metal, utilaje geam termopan, utilaje mase plastice, utilaje productie, utilaje service/vulcanizare, inchiriere excavator, buldoexcavator, miniexcavator, incarcator frontal, autobetoniera, autogreder, buldozer, screper, soneta, vibrocompactor, scraper tractabil, autocamion cu macara, forklift, inchirieri macarale, inchiriez buldozer, inchiriez cilindru compactor, inchiriez excavator 35-40 tone, inchiriez autogreder, lucrari de excavatii, lucrari de terasamente, nivelari terenuri, compactari, balastari, pietruiri, container, nacela