Inchiriere Utilaje Constructii Iasi

Centru Inchirieri Utilaje Iasi reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Inchiriere Utilaje Constructii Iasi - Centru Inchirieri Utilaje Iasi.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri Utilaje Iasi
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri Utilaje Iasi

Inchiriaza si presteaza servicii cu utilaje si echipamente performate, bine intretinute, impreuna cu personal calificat, pentru executia lucrarilor de constructii.   Dispunem de o echipa energica, motivata de dorinta de a veni in intampinarea clientilor cu echipamente adaptate necesitatilor si posibilitatilor acestora, oferind consiliere tehnica pentru achizitionarea celor mai eficiente produse si consiliere financiara pentru obtinerea fondurilor necesare diverselor proiecte.

  Deoarece achizitionarea de utilaje performante doar pentru utilizari ocazionale este foarte costisitoare, alternativa perfecta este inchirierea acestora. Prin utilizarea adecvata a utilajelor, eforturile dumneavoastra vor deveni eficiente si cu siguranta veti reusi sa construiti durabil.

  Cel mai mare avantaj al inchirirerii este flexibilitatea, foarte importanta intr-o piata cu fluctuatii mari de activitate, cum este piata constructiilor. Utilajul poate fi astfel returnat companiei de la care a fost inchiriat, in perioadele in care activitatea incetineste sau in cazul in care un proiect este intrerupt brusc. In plus singurele taxe pe care compania care inchiriaza trebuie sa le plateasca sunt cele legate de inchirierea pe termen determinat.

  Orice utilaj se uzeaza dupa o anumita perioada de utilizare. In plus variante noi, mai performante, dar si mai scumpe, sunt lansate pe piata in mod frecvent. Inchirierea ofera accesul la cele mai noi si mai performante echipamente, in schimbul unor taxe, companiilor care nu isi permit sa isi achizitioneze utilaje noi in mod frecvent.

  Deasemenea, va punem la dispozitie urmatoarele servicii premergatoare activitatii de inchiriere a utilajelor:

  • Cosultanta in vederea alegerii utilajului optim va este asigurata de catre noi
  • Efectuarea instruirii operatorilor asupra modului de utilizare a utilajelor precum si efectuarea instruirii privind securitatea si sanatatea in munca
  • Va oferim asistenta tehnica pe toata perioada inchirierii utilajelor.

Servicii

Inchirieri

  • Inchirieri utilaje de tip excavator
  • Inchirieri utilaje de tip incarcator frontal
  • Inchirieri utilaje de tip buldoexcavator
  • Inchirieri utilaje de tip cilindru vibrocompactor
  • Inchirieri utilaje de tip buldozer
  • Inchirieri utilaje de tip Motostivuitor
  • Inchirieri utilaje de tip Autocamion

Galerie foto Centru Inchirieri Utilaje Iasi