AGREMIN TRANSCOM 99 SRL

Centru Inchirieri Utilaje Pitesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre AGREMIN TRANSCOM 99 SRL - Centru Inchirieri Utilaje Pitesti.

Descriere Centru Inchirieri Utilaje Pitesti

  Inchirieri Utilaje Constructii PitestiAGREMIN TRANSCOM 99 SRL are ca obiect de activitate prestari servicii cu utilaje si echipamente pentru constructii. Noi va oferim utilajele cu deservent calificat si echipamentele necesare pentru cele mai complexe lucrari in constructii. Preturile la inchiriere sunt avantajoase iar perioada de inchiriere este flexibila, incepand de la o zi pana la un an.

  Oferim solutii eficiente, rapide, profesionale in domeniul inchirierii utilajelor si echipamentelor pentru constructii. Detinem o gama larga de utilaje de constructii fiabile, cu productiviatate ridicata si gata de pus la lucru.
  Noi va oferim utilajele si echipamentele necesare pentru cele mai complexe lucrari in constructii. Preturile la inchiriere sunt avantajoase iar perioada de inchiriere este flexibila.

  Este important pentru fiecare client sa stie ca masinile si utilajele de inchiriere sunt in stare excelenta. Deoarece acestea indeplinesc sarcini de mare complexitate, in timp, se efectueaza inspectii pentru mentinerea in bune conditii a utilajului sau echipamentului.

  Preturile practicate de catre societatea noastra sunt avantajoase si sunt negociabile in functie de perioada contractului. Pretul include operatori calificati cu experienta.

Prestari Servicii

  • BuldoExcavatoare
  • BuldoExcavatoare cu picon
  • Buldozere
  • Excavatoare de inchiriat
  • Cilindri Compactori 

Galerie foto Centru Inchirieri Utilaje Pitesti