Inchiriez rulota

Inchiriez rulotaTe duci la prima calatorie cu rulota. Excelent! Este un moment extraordinar de libertate, distractie si entuziasmul unei experiente noi. Este, de asemenea, un pas mare si puteti gasi rulota cautand anunturi precum inchiriez rulota.

Tractarea unei rulote este mult mai dificila decat daca ar trebui sa "transportati"  un portbagaj plin.  Adaugati o noua dimensiune oricarei sarbatori. Factori cum ar fi ce sa aduceti, timpul petrecut pe drum si unde sa parcati dintr-o data au o importanta mult mai mare.

Aici, vrem sa va ajutam. Asadar, am adunat o gramada de sfaturi utile pentru utilizatorii de rulote pentru prima data, pentru a permite o calatorie fara probleme si o vacanta placuta.

  1. Faceti o lista de verificare

Veti avea nevoie de o gama larga de articole atunci cand faceti o vacanta cu o rulota. Evident, este necesar un ajutor de tractare, dar trebuie sa selectati unul potrivit pentru vehiculul dumneavoastra.

Alte elemente de caravane esentiale includ un stingator de incendiu, jgheaburi, rulota, dispozitiv de comanda, oglinzi de remorcare, lichid de racire suplimentar si ulei, o curea de ventilator de rezerva si o banda izolatoare.

Ca si in cazul oricarui hobby, unele elemente sunt esentiale pentru incepatori, in timp ce altele pot fi achizitionate de-a lungul timpului pentru un plus de confort.

  1. Asigurati-va ca rulota este sigura

Odata inarmat cu cele mai importante lucruri, va trebui sa va asigurati ca rulota (si vehiculul) este in siguranta pentru a fi scoasa pe drum. Cel mai bine este sa scrieti o lista de verificare inainte de plecare si sa o pastrati in rulota dvs. pentru o revizuire usoara.

Printre verificarile necesare se numara si faptul ca dispozitivul de remorcare este montat corect, sertarele si alte obiecte libere sunt securizate, iar ferestrele si usile sunt blocate. De asemenea, umflati rotile si roata de rezerva. De asemenea, este esential ca luminile vehiculului si rulotei sa functioneze si toate anvelopele sa fie umflate corect.

  1. Luati-o usor

Fara indoiala ca ati ramas in urma unei rulote in miscare lenta. Acum este randul tau sa ii iritati pe ceilalti soferi! In mod normal, remorcarea a ceva de dimensiunea unui elefant umflat se face mai greu - si ar trebui sa ai grija oricum - totusi, exista o alta chestiune importanta: consumul de combustibil. Calatorind la viteza mare, consumati combustibilul vehiculului mai repede, sa nu mai vorbim cand remorcati o rulota. Si este si mai pronuntat consumul atunci cand conduceti rapid.

Daca remorcati o rulota la o viteza redusa, fiti atenti la traficul din spatele dvs. si utilizati, daca este posibil, o viteza putin mai mare a vehiculului.

Cand va aflati pe sosea, alte sfaturi importante pentru caravaneri includ evitarea starii de nervozitate daca animalele salbatice se deplaseaza pe sosea.

  1. Incepeti devreme

Ca urmare a tot ce am spus mai sus, va recomandam sa plecati cat mai devreme de acasa pentru a nu fi nevoiti s ava grabiti. Acest lucru este valabil mai ales atunci cand tractati o caravana pentru prima data, deoarece va veti simti mult mai increzatori in traficul usor.