Rulota echipata

Rulota echipataMai jos sunt cateva informatii utile pentru a va inchiria rulota echipata, fie ca ati inchiriat pentru prima data, fie ca aveti experienta in inchirierea rulotei, aceste informatii ar trebui sa fie utile pentru voi.

Informatia se bazeaza pe multi ani de experienta in lucrul in industria rulotelor. Daca aveti sugestii utile si sugestii pe care doriti sa le distribuiti, va rugam sa ne  spuneti si le vom adauga la aceste informatii.

Cum ar trebui sa fie o rulota echipata?

Se recomanda sa aveti articole de baza, cum ar fi un televizor, majoritatea proprietarilor de caravane oferind gratuit, DVD player si player CD / Radio. Se recomanda sa aveti tot ce e necesar pentru bucatarie cuptor cu microunde, ceainic, toaster etc. Unii proprietari de rulote ofera, de asemenea, o multime de aparate de sandvisuri, fierbator, aragaz.

Este, de asemenea, o alegere personala daca oferiti un fier si o masa de calcat si un uscator de par,

Este recomandat sa furnizati incalzitoare electrice pentru dormitoare.

Atunci cand furnizati incalzitoare este recomandat sa obtineti o putere mica pentru a va asigura ca alimentarea cu energie electrica nu se supraincarca si nu se vor opri.

Pentru o zi ploioasa, unii proprietari de rulote ofera o selectie de DVD-uri, carti, jocuri de bord, carti de joc si console de jocuri. Nu este recomandat sa furnizati pixuri sau creioane de colorat.

Ar trebui sa furnizez lenjeria de pat? Va sfatuim sa oferiti toate paturile, pernele si paturile.  Este o alegere personala daca oferiti lenjerie de pat, multi proprietari de rulote aleg sa ofere doar huse de captuseala, fete de perna si sa ceara celui care inchiriaza sa aduca cearceafuri. Unii proprietari ofera toate paturile gata echipate.

Noi va sfatuim sa oferiti protectori pentru saltele rezistenti la apa pentru toate paturile, pentru ca cel care utilizeaza rulota poate avea un copil care umezeste patul si este si mai igienic.

Ce preturi ar trebui sa perceap?

Acesta este un lucru dificil pentru ca trebuie sa tineti cont de mai multe aspecte, sfatul nostru ar fi sa aruncam o privire asupra a ceea ce alti proprietarii din zona practica, si acest lucru va va oferi o idee bruta despre preturile pe care le puteti practica. Datorita cresterii chiriilor de teren si a altor facturi asociate cu faptul ca sunteti proprietar de rulota, trebuie sa faceti un  venit cat mai mare din rulota dvs., dar va rugam sa aveti grija sa nu fiti peste pretul pietei.

Nu uitati ca exista multi proprietari de rulote care sa-si lase rulotele pentru preturi mici, asa ca va sfatuim sa va mentineti competitivitatea.

Cand faceti rezervari, este recomandat sa faceti un depozit pentru a asigura rezervarea, iar unii proprietari de rulote fac acest lucru folosind un depozit nerambursabil in cazul in care persoana anuleaza rezervarea. Depunerea este de obicei de un sfert din pret. Unii proprietari de rulote solicita plata soldului fie cu 3/4 saptamani inainte de inceperea vacantei fie cu o saptamana inainte.

La inchirierea rulotei este recomandabil sa se perceapa  plata intr-un  depozit rambursabil pentru a acoperi eventualele rupturi, deteriorari sau facturi de curatenie. Cei care inchiriaza par sa aiba grija mai bine daca le-a fost perceput un depozit rambursabil, ceea ce s-a dovedit de-a lungul anilor ca fiind util unui proprietar de rulota.