Rulota fast food

Rulota fast foodCe este Street Food si cand aveti nevoie de o rulota fast food?

Mai intai ar trebui sa explicam acest lucru. Street Food este noul mod de a manca produse gourmet fara a plati taxa de restaurant. Sunt o gramada de proprietari si operatori pasionati si motivati, care au un produs pe care il iubesc si il creeaza chiar in fata dvs., folosind ingrediente locale, de inalta calitate. Acest lucru il diferentiaza de furnizorii de restaurante din secolul al XVII-lea (unitati mai mari, adesea multe unitati detinute de o singura companie, in principal destinate unor eveimente mari) si furnizori mobili.

Ce licente, permise si documente sunt necesare?

Trebuie sa fiti unic comerciant sau companie cu raspundere limitata. Apoi, trebuie sa inregistrati o afacere la autoritatile locale. Ei vor primi avizul de sanatate in cazul dumneavoastra si, in cele din urma, va vor da un rating de igiena alimentara. Aceasta este singura licenta de care aveti nevoie, insa veti avea nevoie de alte documente pentru a putea servi masele pline : asigurarea de raspundere civila este o necesitate, un certificat de siguranta de gaz (daca utilizati gaz) si un certificat PAT Test daca sunteti utilizatori de energie electrica. Obtineti toate acestea scanate pe computerul dvs. si gata sa le atasati la aplicatii si tot ce mai aveti nevoie sunt unele evenimente la care puteti participa. Personal, aveti nevoie de un certificat de igiena alimentara, care se poate face online si costa aproximativ 30 de lire sterline. Acest lucru dovedeste ca stiti ce este spalarea mainilor, pentru care suntem cu totii foarte recunoscatori. La unele festivaluri, va trebui, de asemenea, sa va prezentati evaluarea riscurilor, declaratia de functionare, HACCP si o intreaga varietate de alte documente. Faceti aceste lucruri o singura data si tot ce trebuie sa faceti este sa le revizuiti periodic. Membrii NCASS obtin versiuni personalizate ca parte a calitatii lor de membri sau pot verifica actele pentru a determina exact cu ce va ocupati.

Ce ar trebui sa servesc intr-o rulota fast food?

Buna intrebare. Mancarea pe care o serviti trebuie sa va aduca bani, asa ca, in timp ce ceva rar si ambitios ar fi uimitor, oamenii nu vor cumpara. Pur si simplu nu vor. Nici macar o mancare grozava. Stii de ce? Pentru ca au un burger murdar de la comerciantul de langa usa, care este super vandut si deja stiu ca are un gust bun. Nu spun ca nu poate functiona sa incercati cu produse inedite. Este absolut posibil pentru ca exista o piata de nisa pentru alimentele stradale interesante, dar nu e la fel de cautata.

Incercati sa vindeti exact produsele pe care stiti ca si voi le cumparati de la rulotele de fast food. Trebuie sa incercati acest lucru, dar cu o minte deschisa si o idee de afaceri care poate identifica diferenta dintre urmatorul lucru buna si ideea care nu va functiona deloc, nici in aceasta viata, nici in alta.

Trebuie sa fii practic. Este vorba de pasiune, dar daca va ia 45 de minute pentru a face fiecare portie, nu veti castiga bani.  In cele din urma, a avea o afacere de alimentatie strada este ca si cand ati avea o bucatarie pe roti. Am recomanda sa alegeti un produs sau chiar doua si sa il faceti mai bine decat oricine altcineva.