Inchirieri ATV Breaza

Centru Inchirieri ATV Breaza reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Inchirieri ATV Breaza - Centru Inchirieri ATV Breaza.

Descriere Centru Inchirieri ATV Breaza

ANADAVTUR INTERPREST SRL
Inchirieri ATV-uri Breaza - Sinaia - Comarnic - Campina - Valenii de Munte
0730.444.610

Program de lucru
Iarna: luni-duminica: 09:00 - 17:00
Vara: luni-duminica: 09:00 - 20:00
Tarife: 170 lei/ora

inchirieri atv moieciu breazaFirma noastra pune la dispozitia oaspetilor un depozit de echipament de schi, precum si un serviciu de inchirieri biciclete si ATV-uri, precum si bucuria unei plimbari in aer liber prin padurile si dealurile in zonele din Breaza - Valenii de Munte, Campina, Sinaia, Comarnic, Valea Doftanei.

Timp liber nu stim cat aveti, dar aventura stim ca va doriti! Iar daca va doriti asa ceva, trebuie doar sa va faceti timp liber: o zi sau doua. De aventura ne ocupam noi!

ATV-urile si UTV-urile sunt destinate in special drumetiilor in aer liber, fiind vehicule care iti ofera posibilitatatea sa ajungi in locuri in care masina nu are nici o sansa, fie ca e padure, campie sau sosea, fie ca e munte, mare sau teren accidentat, vei reusi cu siguranta sa iesi invingator din aceasta batalie cu natura.

AVENTURA - ADRENALINA - DISTRACTIE

Pentru curajosi, dar nu numai, la Sinaia acum ai parte de adrenalina pe patru roti! Trasee ATV inedite, in padurile din zona Sinaia, Poiana Tapului si imprejurimi. 

inchirieri atv breaza prahova

Nu-ti lasa curajul acasa! O sa ai nevoie de el. Acceleram prin natura si iti punem la dispozitie cele mai performante ATV-uri pentru asta.

inchirieri atv breaza prahova

Vrei sa sudezi echipa si sa legi o prietenie de durata, atat la birou cat si in afara lui? Ai nevoie de un teambuilding pe ATV la Sinaia!

atv breaza sinaia comarnic

La ATV Sinaia iti punem la dispozitie cele mai performante ATV-uri, pentru tine si echipa ta. Suntem pregatiti sa primim grupuri, indiferent de numarul de persoane, de la mici la mari.

 ATV-urile au capacitatea de a transporta cu usurinta 2 persoane chiar si pe zonele inclinate, fiind ideale pentru drumetii pe dealurile sau padurile din Sinaia. Excursiile cu atv-urile se vor desfasura pe drumuri forestiere, dealuri sau prin padure. Traseul va fi ales in functie de indemanarea fiecarui client.

Servicii

  • excursii ATV, ATV offroad in Breaza, Valea Doftanei, Comarnic, Campina, Sinaia - Azuga - Busteni si imprejurimi
  • inchirieri ATV 4x4
  • Cazare Sinaia: Casa Ana, Casa Adina, Pensiunea Codrului

Galerie foto Centru Inchirieri ATV Breaza