Divertiland Park - Inchirieri ATV si UTV Bucuresti

Centru Inchirieri ATV Chiajna reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Divertiland Park - Inchirieri ATV si UTV Bucuresti - Centru Inchirieri ATV Chiajna.

Descriere Centru Inchirieri ATV Chiajna

Divertiland Off-Road - Divertiland Park
Inchirieri ATV si UTV in Bucuresti - Ilfov
0786 722 897 / 0219 446

Spiritul de aventura este imboldul care transforma monotonia intr-o experienta captivanta. Iar cand adaugam ecuatiei un ATV ori un UTV cu motor naravas, avem indeplinite toate conditiile pentru o sesiune de adrenalina pura.

inchirieri atv utv chiajna bucuresti

Nici parintii cu pitici nu trebuie sa stea deoparte. Traseele sunt atent pregatite (fara mers pe sosea, drumuri publice sau parcuri naturale interzise) intr-un mediu sigur, astfel incat distractia si buna dispozitie sa fie garantate.

Dispunem de o flota de peste 12 de vehicule, Atv si 4 Buggy pregatite oricand pentru cei dornici.

inchirieri atv buggy bucuresti

Acorda-ti o escapada cu senzatii extreme in compania celor alaturi de care savurezi cel mai intens momentele de deconectare si descopera imprejurimile Bucurestiului pe un vehicul capabil sa te poarte intr-o poveste off-road exact asa cum vrei tu sa o construiesti.

Program si preturi inchirieri ATV si UTV in Bucuresti

Inchirierea ATV-urilor si UTV-urilor se face cu minim 2h inainte, pe baza de contract, pe care il poti vizualiza AICI. Acesta se va semna la sediul Divertiland X, inainte de plecarea in cursa.

Zile
Miercuri – Duminica

Ore de plecare
10:00; 12:00; 14:00; 16:00.

ATV

  • 110 Lei/30 min/sofer + 15 Lei combustibil
  • 140 Lei/30 min/2 soferi + 15 Lei combustibil
  • 150 Lei/ora/sofer + 30 Lei combustibil
  • 200 Lei/ora/2 soferi + 30 Lei combustibil

UTV

Traseu
250 Lei/ora/sofer + 30 Lei combustibil
300 Lei/ora/2 soferi + 30 Lei combustibil

Circuit de indemanare
35 Lei/5 minute

Pentru grupuri si alte cerinte speciale te rugam sa ne contactezi la 021 9446 sau 0786 722 897.

Te asteptam la Divertiland Park cu gasca pentru o plimbare memorabila.

Servicii

Inchirieri ATV si UTV offroad

Tobogane, Piscina cu valuri, Piscina pentru copii, cel mai mare loc de joaca acvatic din Romania - Fortareata Ploii, Restaurante, evenimente si multe alte servicii.

divertiland park

Divertiland Paintball - Divertiland X te provoaca la Paintball!

Intra in actiune si testeaza-ti abilitatile de lupta intr-un scenariu commando pe terenul nostru de paintball. Traieste la intensitate maxima fiecare moment alaturi de echipa ta sau pune-ti la incercare aptitudinile in poligon, inainte de a te incumeta sa te aventurezi in arsita confruntarii.

La Divertiland X ai la dispozitie un teren de paintball special amenajat pentru derularea unor misiuni tactice complexe precum recuperarea prizonierilor, dezamorsarea bombelor, capturarea steagului sau lupta pana la ultimul.

Atractii in aer liber

Activitatile recreative sunt cel mai placut mod de a profita de timpul liber. Relaxarea, miscarea si spiritul de aventura fac super-echipa la Divertiland X, unde iti poti reincarca bateriile in Bungee Dome, la pationar sau pe peretele de escalada.

Produse

Inchiriere ATV CForce 450L

CForce 450L, fabricat de catre CF Moto si disponibil de inchiriat, este un model unic de ATV, de ultima generatie, fabricat in 2021. Vehiculul off-road propus de noi este extrem de agil si totodata foarte manevrabil, fiind optimizat pentru drumuri accidentate. Are o capacitate de pana la 2 persoane si un pedigree sportiv/recreational fara cusur. ... detalii produs

Inchiriere UTV ZForce 550EX

UTV-ul Z5 Force 550 EX, disponibil imediat pentru inchiriere, este un model de cea mai noua generatie, performant si confortabil, destinat expeditiilor side-by-side. Design-ul agresiv completeaza cu succes abilitatile sale off-road native, transformandu-l intr-un vehicul de teren recomandat atat profesionistilor, cat si incepatorilor. Motor ... detalii produs

Galerie foto Centru Inchirieri ATV Chiajna