Inchirieri ATV Cluj Napoca

Centru Inchirieri ATV Cluj Napoca reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Inchirieri ATV Cluj Napoca - Centru Inchirieri ATV Cluj Napoca.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri ATV Cluj Napoca
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri ATV Cluj Napoca

Succesul in afacere se datoreaza, printre altele mobilitati. De la aceasta idee si din lipsa acuta a unei oferte in Cluj-Napoca, am hotarat infiintarea in anul 2004 a firmei de inchirieri auto MOTOSTYLE.

Dar munca nu este totul, si distractia, si relaxarea trebuie sa isi faca locul in programul nostru de zi cu zi.Cu acest gand am diversificat oferta in anul 2005, cand am introdus si inchirierile de ATV-uri. Daca pentru oamenii de afaceri este important sa aiba o masina la transporturi pe timpul sederii in Cluj, pentru celelalte categorii putem oferii plimbari de neuitat cu ATV-ul in Cluj sau zonele invecinate.

Servicii

Tarifele sunt exprimate in RON/perioada specificata si contin TVA, numar nelimitat de kilometri. 

La toate tarifele benzina este inclusa.

Tarifele nu includ asigurare, amenzi de circulatie si parcare .

Pentru inchirieri pe o perioada mai mare de o zi tariful este negociabil

Conducatorul quad-ului trebuie sa aiba minim 18 ani si sa fie posesor al carnetului de conducere categoria B.

Centru Inchirieri ATV Cluj Napoca - Servicii de inchirieri ATV-uri drumetii montane, atv pentru calatorii montane, inchirieri SSV-uri, inchirieri atv offroad, inchiriere atv 4x4, inchiriere atv munte, excursii trasee drumetii cu atv, inchiriere atv-uri 2 persoane, inchiriere jeep offroad, atv nitro, inchiriere buggy offroad, atv motor quad, inchiriere utv, moto cross, atv hummer, atv cf moto, atv akp, atv hunter, atv linhai si multe altele. Aventura si distractia acum incepe!