Rent, Vermietung - Inchirieri ATV, 4x4 offroad Car, Enduro

Centru Inchirieri ATV Sibiu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Rent, Vermietung - Inchirieri ATV, 4x4 offroad Car, Enduro - Centru Inchirieri ATV Sibiu.

Descriere Centru Inchirieri ATV Sibiu

Timp liber nu stim cat aveti, dar aventura stim ca va doriti! Iar daca va doriti asa ceva, trebuie doar sa va faceti timp liber: o zi sau doua. De aventura ne ocupam noi!

Firma noastra pune la dispozitia clientilor ATV-uri de calitate pentru una sau doua persoane, si va ofera bucuria unei plimbari in aer liber prin padurile si dealurile din imprejurimile Sibiului.

                         Inchirieri ATV Sibiu  Inchirieri ATV Sibiu

ATV-urile au capacitate de a transporta cu usurinta 2 persoane chiar si pe zonele inclinate, fiind ideale pentru drumetii pe dealuri sau paduri. Excursiile cu atv-urile se vor desfasura pe drumuri forestiere, dealuri sau prin padure. Traseul va fi ales in functie de indemanarea fiecarui client.

Inchirieri ATV Sibiu

ATV-urile sunt destinate in special drumetiilor in aer liber fiind vehicule care iti ofera posibilitatatea sa ajungi in locuri in care masina nu are nici o sansa, fie ca e padure, campie sau sosea, fie ca e munte, mare sau teren accidentat, vei reusi cu siguranta sa iesi invingator din aceasta batalie cu natura.

Servicii

  • organizare plimbari, excursii ATV, 4x4 off road car, enduro in Sibiu si imprejurimi
  • inchirieri ATV

Galerie foto Centru Inchirieri ATV Sibiu