Inchirieri ATV, Buggy Sibiu - ATV, Buggy Rent, Vermietung

Centru Inchirieri ATV Sibiu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Inchirieri ATV, Buggy Sibiu - ATV, Buggy Rent, Vermietung - Centru Inchirieri ATV Sibiu.

Descriere Centru Inchirieri ATV Sibiu

enduro life sibiu

ATV, Buggy, 4x4 offroad Jeep, Enduro Rent, Vermietung - Inchirieri ATV, Buggy, 4x4 offroad Jeep, Enduro

www.endurolife.ro

Indiferent daca esti incepator sau expert cu noi vei avea posibilitatea sa explorezi diferite tipuri de teren, de la piscurile inzapezite (chiar si vara) la paduri salbatice, campii intinse si dealuri felurite. Daca va doriti asa ceva, trebuie doar sa va faceti timp liber: o zi sau doua. De aventura ne ocupam noi!

inchirieri_jeep_offroad_atv_sibiu

inchirieri_atv_sibiu

Firma noastra pune la dispozitia clientilor ATV-uri, Buggy, Jeep uri si motociclete enduro de calitate si va ofera bucuria unei plimbari in aer liber prin padurile si dealurile din imprejurimile Sibiului.

ATV-urile au capacitate de a transporta cu usurinta 2 persoane chiar si pe zonele inclinate, fiind ideale pentru drumetii pe dealuri sau paduri. Excursiile cu atv-urile se vor desfasura pe drumuri forestiere, dealuri sau prin padure. Traseul va fi ales in functie de indemanarea fiecarui client.

Inchirieri ATV Sibiu

Vehiculele sunt destinate in special drumetiilor in aer liber. Ele iti ofera posibilitatatea sa ajungi in locuri in care masina nu are nici o sansa, fie ca e padure, campie sau sosea, fie ca e munte sau teren accidentat, vei reusi cu siguranta sa iesi invingator din aceasta batalie cu natura.

Servicii

  • organizare plimbari, excursii ATV, Buggy, 4x4 off road Jeep, enduro in Sibiu si imprejurimi
  • inchirieri ATV,

Galerie foto Centru Inchirieri ATV Sibiu

Centru Inchirieri ATV Sibiu - Servicii de inchirieri ATV-uri drumetii montane, atv pentru calatorii montane, inchirieri SSV-uri, inchirieri atv offroad, inchiriere atv 4x4, inchiriere atv munte, excursii trasee drumetii cu atv, inchiriere atv-uri 2 persoane, inchiriere jeep offroad, atv nitro, inchiriere buggy offroad, atv motor quad, inchiriere utv, moto cross, atv hummer, atv cf moto, atv akp, atv hunter, atv linhai si multe altele. Aventura si distractia acum incepe!