Inchirieri Auto Cluj-Napoca

Centru Inchirieri Auto Cluj Napoca reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Inchirieri Auto Cluj-Napoca - Centru Inchirieri Auto Cluj Napoca.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri Auto Cluj Napoca
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri Auto Cluj Napoca

Firma noastra APW Rent a Car Cluj pune la dispozitia dvs. servicii complete de inchirieri auto, masini de inchiriat in Cluj-Napoca, Bistrita si Bucuresti, aici, in aceste localitati avem sedii, iar in alte localitati ne deplasam daca clientii nostri doresc acest lucru, urmand a se calcula un comision in functie de numarul de kilometri unde se face deplasarea. 

Dispunem in Cluj-Napoca de un parc auto mai mare de 50 de autoturisme. Toate masinile de inchiriat sunt la dispozitia dvs., La APW rent a car masinile sunt usor de inchiriat, avem o procedura rapida de inchiriere, iar preturile sunt cele mai mici din Romania. La noi preturile serviciilor de rent a car incep de la 15 euro pe zi.

rent a car cluj napoca

La noi clientii sunt tratati regeste, in special clientii care fac inchirieri de masini pe termen lung – le oferim discount-uri mari. La noi serviciile de rent a car se pot efectua direct din aeroport inclusiv actele de predare-primire.

inchirieri auto cluj napoca

Experienta noastra de multi ani in domeniul rent a car ne recomanda, cu profesionalism si seriozitate, unde noi oferim servicii complete, de calitate superioara, iar preturile noastre incep de la 15 euro/zi si sunt cele mai avantajoase de pe piata. Preturile noastre nu au concurenta in Cluj-Napoca.

inchirieri masini cluj napoca

Chiar daca sunteti persoana juridica sau persoana fizica din Romania, dar si din strainatate avem solutii de inchirieri auto pentru oricine si oricand, nu trebuie decat sa trimiteti comanda dvs. sau sa ne contactati telefonic, prin email sau prin intermediul website-ului nostru de rent a car Cluj www.apwrentacar.ro

Numerele noastre de telefon pentru masini de inchiriat Cluj sunt: 0752-020 629, 0720-600 047, iar solutia online de inchirieri auto, prin formularul nostru de rezervare online.

inchirieri auto rent-a-car cluj napoca

Daca inchiriati o masina pe termen mediu sau pe termen lung preturile devin negociabile. Clientii fideli sunt rasplatiti cu discount-uri semnificative.

Închirierea maşinilor se face uşor, rapid şi la cele mai avantajoase preţuri de pe piaţa clujeană, începând de la numai 15 euro! Ne place să răsplătim fidelitatea clienţilor noştri şi, de aceea, pentru închirierea maşinilor auto pe termen mediu şi lung, vă putem oferi reduceri speciale.

rent a car cluj

Serviciile noastre includ oferte de închireri auto inclusiv la aeroport!

inchirieri autoturisme cluj napoca

inchirieri masini de lux cluj napoca

Produse

2006 Mercedes Vito 2.2 Diesel

... detalii produs

2007 Opel Astra 1.7 CDTi

... detalii produs

2009 VW Passat 1.9 TDi

... detalii produs

2010 Ford Mondeo 2.0 Diesel Automat

... detalii produs

2011 Renault Megane 1.5 Diesel

... detalii produs

2004 Seat Leon 1.9 Benzina

... detalii produs

2009 Volvo S80 2.4 Diesel Automat

... detalii produs

Galerie foto Centru Inchirieri Auto Cluj Napoca