inchirieri auto Otopeni

Centru Inchirieri Auto Otopeni reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre inchirieri auto Otopeni - Centru Inchirieri Auto Otopeni.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri Auto Otopeni
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri Auto Otopeni

FMN rent a car ofera gratuit Serviciul de livrare auto in aeroportul Otopeni. Un reprezentant FMN rent va astepta inaeroportul Henri-Coanda, la ora si data stabilita in formularul de comanda, fara costuri suplimetare, pentru predarea autoturismului. Acest serviciu este gratuit si valabil NON-STOP.

Completati formularul de comanda-rezervare, pentru rezervarea unei masini. In scurt timp veti primi un mesaj sau un agent va va contacta telefonic, pentru a va prezenta oferta de inchirieri masini disponibila in perioada respectiva. Livrarea masinii se va face la aeroportul Otopeni de catre un reprezentant FMN rent in data si la ora din formularul de rezervare mentionate.

Avantajele Serviciilor de inchiriere masini Otopeni sunt:

* La iesirea din aeroportul Otopeni, un agent va asteapta si va ajuta cu deplasarea bagajelor pana la masina de inchiriat.

* Costuri 0 Eur la inchirierea unei masini din aeroportul Otopeni. Livrare/predare la orice ora.

* Imediat ce aterizati intati in posesia autoturismului inchiriat de dumneavostra.

Pentru confortul dumneavostra, completati formularul de rezervare cu cel putin 48 de ore inainte de ridicarea masinii. Nu uitati sa cititi si pagina de "Termeni si Conditii". Inchirieri masini Otopeni este cel mai simplu si confortabil serviciu pentru dumneavostra.

In fiecare luna incercam sa imbunatatim calitatea serviciilor de inchiriere masini in Otopeni si inchirieri masini in Bucuresti, cu preturi cat mai mici. Verifica acum diponibilitatea masinilor de inchiriat, sau ne puteti contacta la telefon sau prin e-mail.

Galerie foto Centru Inchirieri Auto Otopeni

Centru Inchirieri Auto Otopeni Centrele de inchirieri auto, partenerii portalului CentruInchrieri.ro, va ofera chirie auto, rent a car, inchiriez masini, inchiriez camioane, inchiriez platforma, dacia, logan, limuzina, dube de inchiriat, camioane cu prelata de inchriat,