Galeriile ADAL

Centru Inchirieri Birouri Spatii Comerciale Bacau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Galeriile ADAL - Centru Inchirieri Birouri Spatii Comerciale Bacau.

Descriere Centru Inchirieri Birouri Spatii Comerciale Bacau

Galeriile Adal Bacau, reprezinta un important complex comercial care s-a infiintat in anul 1999 cu capital integral romanesc si privat, in fostul spatiu al Magazinului Universal din centrul orasului. Ele reprezinta un amplu spatiu de prezentare si vanzare a diferitor produse nealimentare, organizat pe doua etaje, cuprinzand : confectii femei, barbati si copii, incaltaminte femei si barbati, cosmetice, electronice, cadouri, haine de piele si blana, mercerie si metraje, bijuterii din aur, argint si pietre semipretioase, lenjerii de pat. In cadrul complexului mai functioneaza o casa de amanet, un salon de manichiura, pedichiura si coafor, un atelier de croitorie, un birou de traduceri si o expozitie de pictura. La subsolul cladirii functioneaza un club privat. Spatiul este organizat in standuri inchiriabile firmelor solicitante, in functie de disponibilitati, la preturi negociabile, dar in speta, la cele mai mici din zona. Complexul are dotari moderne cu lifturi de persoane si marfa si toate utilitatile necesare unui comert civilizat si eficient.

Servicii

Galeriile Adal se prezinta ca un complex comercial cu articole vestimentare si nu numai pentru toate varstele si preferintele. Se remarca prin diversitate... articole sport, casual, elegante. Alaturi de acestea se gasesc si accesorii ca sa nu mai fii nevoit sa alergi dintr un magazin in altul cautand ceva care sa se potriveasca.

În această clădire

  1. Crama
  2. Speed transfer
  3. Casa de schimb valutar
  4. Magazin Meli Mary
  5. Casa de amanet
  6. Casa de schimb valutar Zoser

Galerie foto Centru Inchirieri Birouri Spatii Comerciale Bacau