Karina Evenimente

Centru Inchirieri Corturi Evenimente Bacau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Karina Evenimente - Centru Inchirieri Corturi Evenimente Bacau.

Descriere Centru Inchirieri Corturi Evenimente Bacau

Suntem o firma din Bacau, care  deserveste toate orasele din Romania. Cort Karina ofera ocazia oricarui eveniment din viata dvs sa fie unul special.Cu o experienta de peste 8 ani in organizarea  diferitelor evenimente , cort Karina este non stop la dispozia clientilor, oferindu-le spre inchiriere  corturi si accesoriile necesare spre a avea un eveniment reusit.

Indiferent daca e un eveniment de 100 de pers sau de 1000, suntem capabili sa oferim orice este necesar pentru ca  evenimentul sa fie o amintire placuta pentru fiecare participant.

Da-ne un telefon azi si o echipa cu experienta va incepe sa-ti planifice evenimentul de la A la Z  in cel mai fin detaliu. Te putem ajuta in gasirea locatie, inchirierea  cortului potrivit, pregatirea acestuia pentru eveniment cu tot ceea ce este necesar, alegerea meniului si tot ceea ce trebuie ca nunta sa fie personalizata asa cum iti doresti!

Dedicat clientilor in  a le transforma nunta intr –una  de vis, echipa noastra iti ofera si locatie de cort fixa, intr o zona mirifica, la 10 minute de centrul Bacaului.

Ne adresam celor care vor sa-si organizeze

  • Nunta,
  • Cumetria,
  • Aniversarea,

Firmelor care vor sa organizaze diferite evenimente de firma

  • Prezentare
  • Lansari
  • Evenimente corporate

Liceelor si universitatilor care vor sa organizeze baluri de absolvire

Autoritatilor locale care vor sa organize diferite manifestari pentru comunitatea locala

 

Galerie foto Centru Inchirieri Corturi Evenimente Bacau