Ram Prelate-Corturi Srl

Centru Inchirieri Corturi Evenimente Popesti-Leordeni reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Ram Prelate-Corturi Srl - Centru Inchirieri Corturi Evenimente Popesti-Leordeni.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri Corturi Evenimente Popesti-Leordeni
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri Corturi Evenimente Popesti-Leordeni

Cu o experienta de peste 15 ani in domeniu, firma noastra proiecteaza, confectioneaza si monteaza corturi industriale, corturi de evenimnete, acoperiri terenuri de sport formate din stucutura metalica acoperita cu invelitoare (acoperis si pereti perimetrali) din material de prelata (PVC + PES). De asemenea, confectionam toate tipurile de prelate camioane pe care inscriptionam si printam orice fel de logo, scris, desen, etc si oferim posibilitatea de aconfectiona structuri metalice pentru camioane de dimensiuni mici, pana la 3,5 tone.

Pe langa experienta incontestabila, referinte si parteneri, ne mandrim si consideram ca principalul nostu atuu este acela ca suntem un one-stop-shop in ceea ce priveste clientii din industria in plina ascensiune a corturilor industriale, a corturilor pentru orice fel de evenimente si a acoperirilor pentru terenuri de sport. One-stop-shop inseamna ca oferim clientilor un produs complet, proiectat de echipa noastra de ingineri, confectionat in hala noastra de productie (formata din doua departamente, atelierul de confectionare prelate si atelierul de confectii metalice) si montat de echipele noastre specializate in sensul acesta. Pentru clienti aceste lucruri reprezinta avantaje deoarece oferind "pachetul complet", pe langa calitatea crescuta a produselor care sunt urmarite pe intreg procesul de productie oferim si preturi competitive deoarece excludem externalizarea oricaror servicii cum ar fi proiectarea, montajul sau chiar colaborarea cu alte firme producatoare de confectii metalice. 

Raportul calitate/pret este cel mai bun. Pentru ca sa va convingeti lasam pozele sa vorbeasca de la sine, referintele sa va arate cu cine colaboram si datele de contact pentru a lua legatura direct cu noi.

Galerie foto Centru Inchirieri Corturi Evenimente Popesti-Leordeni