Club Hapciu

Centru Inchirieri Costume-Accesorii Bacau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Club Hapciu - Centru Inchirieri Costume-Accesorii Bacau.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri Costume-Accesorii Bacau
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri Costume-Accesorii Bacau

Hapciu este prima firmă din Bacău specializată în organizarea de petreceri şi evenimente pentru copii. Clownul Hapciu este atracţia tuturor petrecerilor reuşite.
...La peste 8 ani de experienţă, cu sute de petreceri şi participarea a mii de copii, Hapciu şi Gaşca lui aduce copilului tău un mare si modern club de divertisment şi petrecere a timpului liber!
...Cu o suprafaţă de 230mp Clubul Hapciu se adresează acum unei mari categorii de vârstă de la 1 la 12 ani. Clowni, prinţese, mascote, piraţi, şi alte personaje s-au adunat pentru a transforma zilele de naştere ale celor mici în clipe memorabile.
...Softplay, baloane, explodere, bouncere, topogane gomflabile, darts, air hockey, biliard, jucarii, carti de colorat... toate pentru a-i oferi prichindelului dvs. clipe de neuitat alaturi de animatorii Clubului Hapciu....Clubul poate fi locul perfect pentru petreceri copii de varste mai mari oferind: hochei spatial, minifotbal, karaoke şi Minifotbal.
...Petrecerile se desfăşoară într-o atmosferă de basm cu decoruri unice,părinţii putându-şi admira copiii din Cafeneaua lui Hapciu.

Galerie foto Centru Inchirieri Costume-Accesorii Bacau