Comoara cu povești Oradea - Trendart Company

Centru Inchirieri Costume-Accesorii Oradea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Comoara cu povești Oradea - Trendart Company - Centru Inchirieri Costume-Accesorii Oradea.

Descriere Centru Inchirieri Costume-Accesorii Oradea

Comoara cu povești Oradea - Trendart Company
Inchirieri costume pentru copii si adulti, teatru copii, impresariat artistic, organizari evenimente Oradea
0740.621.210 / 0745.642.305


  Lumea copiilor si Lumea basmelor, adesea aceste doua lumi se confunda intr-o lume a inocentei, a bucuriei, a sperantei, a frumusetii. Copiii nostri, ingeri pe pamant, sunt lumina noastra, prin ei retraim copilaria, adolescenta si inca o data tineretea. Pentru ei, cautam tot ce e mai bun pentru a le face viata un basm. De aceea, am creat o lume colorata prin aceste costume minunate, pe care imbracandu-le sa-i transforme in mici Zane sau Feti-Frumosi si sa-i introduca pe taramul feeric al povestilor.

inchirieri costume evenimente oradea

inchirieri costume accesorii oradea

Orice petrecere are nevoie de un suflu de prospetime, de o minte limpede si de persoane cu bogata experienta in realizarea si punereain scena a unor astfel de evenimente.

  La Comoara cu povesti vei gasi costume spectaculoase, accesorii diverse, palarii, peruci, ochelari, mustati, bastoane, sabii, tobe, umbrele de dantela, coroane regale, masti din latex etc. Ti-am pregatit costume viu colorate, salbe cu banuti, palarii, mustati, lanturi cu dolari si tot ceea ce mai este necesar ca sa fii pregatit pentru petrecere.

  Mereu o alegere buna, gustata de toata lumea, petrecerea perfecta la care doamnele sa poarte o rochie de epoca cu crinolina si masti cu pene, pietre sau margele, iar domnii, un costum de epoca cu lavaliera, baston, joben si tot ceea ce mai trebuie pentru ca tinuta sa fie completa. Am descoperit ca reusita unui spectacol este conditionata de participarea receptorului, a publicului, in speta, a copilului. Si asa spectacolele noastre au devenit interactive.

  Fiecare spectacol al nostru este diferit in functie de spontaneitatea copiilor-spectatori. Jucat in spatii diferite, cu copii diferiti, acelasi spectacol pare altul, dat fiind faptul ca povestea se construieste cu ajutorul publicului (copii, parinti, bunici).

  Decorurile si papusile sunt realizate in functie de spatiul in care se desfasoara spectacolul care se bucura de un succes extraordinar in randul copiilor si cadrelor didactice.

  Astfel, petrecerile tematice reprezintă o buna ocazie pentru a iesi din tipare.

 • Text original: Emese Csuri.
 • Interpreteaza: Lia Șandor, Nora Tiu, Florina Vidican, Eric- Christian Aron, Veres Laszlo.
 • Inginer de sunet, procesare studio: Veres Laszlo.
 • Muzica: Trendart Sound.
 • Decor, costume, papusi: Emese Csuri.
 • Coord. tehnic: Eric-Christian Aron.
 • Regia artistica: Nora Tiu & Marius Aron.
 • Manager cultural: Marius Aron.

Servicii

 • Teatru pentru copii si adulti
 • Organizare de evenimente private
 • Impresariat artistic
 • Management consulting
 • Inchirieri costume pentru copii (serbari)

Galerie foto Centru Inchirieri Costume-Accesorii Oradea

Centru Inchirieri Costume-Accesorii Oradea Costume de inchiriat, costume petreceri, costume evenimente, costume mireasa, costume mire, costume halloween, animale, fructe, legume, costrume de carnaval si party, pelerine, peruci, costume mos craciun, inchirieri costume alba ca zapada, costume copii, masti, costume printesa, costume zmeu, costume batman, costume spiderman, costume pirat, costume vrajitoare, costume albina etc