Transport Persoane Oradea

Centru Inchirieri Jeep-Offroad Oradea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Transport Persoane Oradea - Centru Inchirieri Jeep-Offroad Oradea.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri Jeep-Offroad Oradea
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri Jeep-Offroad Oradea

Firma Euromaidec Touring este o societate comerciala cu raspundere limitata care a fost infiintata la data de 24 martie 2004. In prezent are un singur asociat in persoana domnului Calin Pacurar.   

Inregistrata la Oficiul Registrului Comertului Bihor sub numarul J05/523/24.03.2004, firma Euromaidec Touring are cod unic de inregistrare: R16272818. Sediul societatii este amplasat in: Oradea, str.Liszt Ferenc nr.36, jud. Bihor. Biroul de relatii cu publicul functioneaza incepand din ianuarie 2005 in: Str.Matei Corvin nr. 147 (iesirea spre Satu Mare), Oradea, cod Postal 410272.

Obiectul principal de activitate este: 

Transporturi terestre interne si internationale de calatori.   

Obiectele secundare de activitate sunt:

  • Comert cu autovehicule
  • Inchirierea altor mijloace de transport terestru
  • Activitati ale agentiilor de voiaj si tur-operatorilor

Euromaidec Touring si-a inceput activitatea de transport cu un singur microbuz de 15+1 locuri dar cu dorinta ferma de a deveni un expert in transportul de persoane. Serviciile de calitate si cererea tot mai mare au dus la o crestere spectaculoasa a parcului auto care cuprinde in prezent 14 mijloace moderne de transport din care 2 autoturisme 4+1 locuri, 5 microbuze 15+1 locuri si 6+1 locuri, 1 microbuz de 19+1 locuri, 4 autobuze 45-50 de locuri, 1 autocar 31+2 locuri, 1 autcar de 45+1 locuri. 

Succesul Euromaidec Touring nu se datoreaza intamplarii sau norocului ci are la baza multa munca, dedicare si o deosebita consideratie acordata clientilor.

Galerie foto Centru Inchirieri Jeep-Offroad Oradea