C&D Partner Transport

Centru Inchirieri Jeep-Offroad Pipera reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre C&D Partner Transport - Centru Inchirieri Jeep-Offroad Pipera.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri Jeep-Offroad Pipera
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri Jeep-Offroad Pipera

Activitatea de pana acum a demonstrat ca motto-ul nostru privind un parteneriat cu clientii in organizarea calatoriilor, vacantelor, evenimentelor (congrese, conferinte, simpozioane, lansari de produse si serviciilor de asistenta turistica) a fost transpus in cel mai fericit mod in practica si a constituit garantia serviciilor oferite.
Mii de turisti au circulat cu noi in Romania cat si in strainatate, au fost multumiti si au devenit clientii nostri permanenti. Grupul de firme C&D Partner care presteaza atat activitati de turism cat si de transport va pune la dispozitie experienta sa oferindu-va urmatoarele servicii:

  • inchirieri autocare
  • inchirieri miniautocare
  • inchirieri microbuze
  • inchirieri autoturisme

Flota noastra auto cuprinde autovehicule moderne si personal de bord de inalta tinuta. Veti avea astfel siguranta unor excursii reusite din toate punctele de vedere.
Ne puteti comunica suma alocata inchirierii mijloacelor de transport si noi va facem in cel mai scurt timp o oferta completa corespunzatoare solicitarii dumneavoastra. Conditiile inchirierii precum si raportul calitate-pret exceptional, fac din aceasta varianta o alternativa de luat in seama. Va invitam sa vizitati paginile noastre cu oferte de inchirieri autocare, miniautocare, microbuze sau autoturisme si ne-am bucura ca pe viitor sa va includem in cercul nostru de clienti.

Speram sa devenim partenerul dumneavoastra de incredere si vom primi intotdeauna cu bucurie comenzile dumneavoastra pentru orice tip de inchirieri auto.

Va felicitam pentru alegerea dumneavoastra!

Galerie foto Centru Inchirieri Jeep-Offroad Pipera