Inchirieri Remorci Platforme Cluj Napoca

Centru Inchirieri Remorci Platforme Cluj Napoca reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Inchirieri Remorci Platforme Cluj Napoca - Centru Inchirieri Remorci Platforme Cluj Napoca.

Descriere Centru Inchirieri Remorci Platforme Cluj Napoca

Inchirieri remorci si platforme auto Cluj - Turda
0740.261.745

  Firma noastra este specializata in servicii de inchiriere remorci si platforme auto. Serviciile noastre se adreseaza tuturor persoanelor care au nevoie de o remorca sau o platforma auto in Turda sau Cluj-Napoca. Obiectivul nostru este asigurarea unor servicii de inchiriere de remorci si platforme auto accesibile oricarei persoane, singura conditie care trebuie sa-l indeplineasca este sa aiba un autovehicul echipat cu un dispozitiv de remorcare.

              inchirieri remorci si platforme cluj napoca inchirieri remorci si platforme cluj napoca

  Apeland la serviciile noastre puteti sa efectuati un transport singuri, fara sa depindeti de alte persoane si fara sa cheltuiti bani pe transporturi costisitoare, care in majoritatea cazurilor sunt greu de organizat si de supravegheat.

  Cunoscand nevoile clientilor nostri, la fiecare remorca, pe langa dotarile specifice, va asiguram gratuit accesorii de baza cum ar fi: roata de rezerva, cheie de slabire a suruburilor de prindere la roti, adaptor de la 13 la 7 poli la priza electrica, sau chingi de ancorare pentru orice tip de marfa si tonaj.

  In cazul in care aveti ceva de transportat si nu sunteti sigur privind unele detalii tehnice in ceea ce priveste capacitatea remorcilor noastre, va asteptam sa ne contactati, pentru a gasi solutia optima in rezolvarea problemei dumneavoastra.


Servicii

Va punem la dispozitie remorci cu care se pot transporta de la marfuri usoare pana la vehicule grele de pana la 2 t.

Avem la dispozitie:

  • o platforma cu mono ax de 1500 kg, ce se poate tracta cu cat. B.
  • doua platforme cu doua axe, de 2000 kg.

Se ofera chingi de ancorare si roata de rezerva.

Produse

Platforma auto 1.5 T

... detalii produs

Platforma auto cu doua axe 2T

... detalii produs

Remorca cu prelata 1300 kg

... detalii produs

Remorca cu prelata 750 kg

... detalii produs

Remorca transport obiecte grele/voluminoase

... detalii produs

Galerie foto Centru Inchirieri Remorci Platforme Cluj Napoca