Inchirieri platforme si remorci Sibiu

Centru Inchirieri Remorci Platforme Sibiu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Inchirieri platforme si remorci Sibiu - Centru Inchirieri Remorci Platforme Sibiu.

Descriere Centru Inchirieri Remorci Platforme Sibiu

Inchiriem toata gama de platforme auto si remorcicum ar fi :

Remorca auto 750kg cu prelata – dimensiuni L 2,50m , l 1,30m , h 1,60m

Remorca auto 750kg cu prelata – dimiensiuni L 2,50m , l 1,50m , h 1,40m                 

Remorca auto 750kg cu prelata – dimensiuni L 2,10m , l 1,10m , h 1,20m

PRET 50 LEI/24ORE + GARANTIE 300LEI

Pentru mai multe zile preturile sunt negociabile si scad considerabil

Efectuam tractare auto de autoturisme, autoutilitare, utilaje, pana la 3,5tone. Transportam, remorcam, tractam, autovehicule de teren (JEEP) si toata gama de microbuze MAXI, XXL – MERCEDES SPRINTER, VW LT, VW CRAFTER, FIAT DUCATO, CITROEN JUMPER, FORD TRANSIT, IVECO DAILY etc.

De asemenea putem transporta, tracta, remorca 3 autoturisme deodata la preturi avantajoase si in deplina siguranta. Suntem specializati in serviciul de tractari auto si asistenta rutiera intern si international.

Seriozitatea, promptitudinea, siguranta, punctualitatea si calitatea ne caracterizeaza. Oferim consultant in alegerea service-ului potrivit nevoilor dumneavoastra. Transportam masini defecte, avariate, dezmembrate, la cel mai bun pret. Colaboram cu majoritatea atelierelor de service auto din Sibiu. Oferim servicii de calitate la pret avantajos cu personal calificat , respectuos , educat si dedicat sarezolve problemele dumneavoastra. Dispunem de un parc nou de autospeciale , remorci , si platforme auto capabil sa deserveasca cerintele dumneavoastra.

 


Tractari Sibiu24 este o firma specializata in oferirea de asistenta rutiera. Serviciile oferite de noi variaza de la tractari, transport pe platforma, recuperari auto pana la inchirieri platforme auto, inchirieri remorci auto cat si transport marfa intern si international. 
 

Suntem o echipa entuziasta, responsabila si dornica de a va oferi serviciile cele mai bune de pe piata din Sibiu la preturi avantajoase.

 

 

Tractari Sibiu24 este firma la care puteti apela cu incredere atunci cand din nefericire pentru dumneavoastra - viitorii nostri clienti - va veti afla intr-o situatie dificila (defectiune, o panaВ  sau avarii de orice natura) В veti gasi in noi intotdeauna un sprijin de nadejde, maxima seriozitate, promptitudine si garantia oferirii unor servicii la cele mai inalte standarde. Non-stop, 24/24, 7/7. Ne puteti contacta la +40745200550 sau tractarisibiu24@gmail.com

 

 

Va uram sa aveti parte de calatorii cat mai sigure, confortabile si lipsite de incidente nedorite sau neasteptate care v-ar putea intrerupe derularea normala a programului dumneavoastra. Dar situatiile neplacute fac parte din realitatea cotidiana,В va asteptam si va asiguram ca suntem partenerul dumneavoastra de incredere, atunci cand porniti la drum!

 

 

Servicii

  • Transport auto pe platforma in interiorul orasului sau in alte localitati, atat in tara cat si in strainatate la cele mai mici preturi. In caz de defectiune, accident sau orice alta situatie neprevazuta, puteti conta pe noi pentru rezolvarea problemelor.
  • Servicii disponibile NON-STOP!
  • Recuperari auto din diverse locuri (paduri, santuri)
  • Inchirieri platforme auto Sibiu, pentru transportul autovehiculelor avariate sau neinmatriculate, oriunde in tara sau in strainatate.
  • Inchirieri remorci auto de pana la 1t, pentru transportul marfurilor oriunde in tara sau in strainatate.
  • Transport marfa in tara si in strainatate, cu vehicule de pana la 3.5t.

Galerie foto Centru Inchirieri Remorci Platforme Sibiu