LiftTEC

Centru Inchirieri Stivuitoare Motostivuitoare Ciorogarla reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre LiftTEC - Centru Inchirieri Stivuitoare Motostivuitoare Ciorogarla.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri Stivuitoare Motostivuitoare Ciorogarla
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri Stivuitoare Motostivuitoare Ciorogarla

  Compania LiftTEC a fost infiintata in anul 2003 si are ca principal obiect de activitate distributia si service-ul  utilajelor de ridicat precum stivuitoare pentru teren accidentat, telehandlere, stivuitoare cu brat telescopic rotativ, platforme autoridicatoare electrice si diesel tip  "cocostarc" sau " foarfeca ", stivuitoare montabile pe camion dar si a echipamentelor de ridicare. In prezent compania are 30 de angajati din care 17 sunt pentru deservirea retelei de  service iar restul sunt implicati in procesul de vanzare. LiftTEC este dealer Manitou in Romania pentru intreaga  gama mai putin sectorul agricol.

LiftTEC este dealer autorizat si al altor marci de prestigiu din domeniul echipamentelor si sistemelor de ridicare precum:

 Sigla pewagCompanie internationala, cu sediul in Austria, cu peste 100 de ani de experienta in producerea lanturilor de inalta calitate si a accesoriilor acestora.

O companie cu mai mult de 50 de ani de experienta ce si-a consolidat pozitia in special in constructia echipamentelor auxiliare constructiilor precum macarale fereastra, lifturi de exterior sau schele electrice pentru fatade.

Infiintata in anul 1951 Rema s-a dezvoltat intr-una din cele mai mari si mai specializate companii in domeniul echipamentelor industriale de ridicat precum: tirfoare, palane, cricuri hidraulice, furci pentru paleti.

Producator de suporti pentru cale executate din materiale sintetice 100% reciclabile ce cantaresc foarte putin si pot sustine greutati intre 8 si 90 de tone.

  Pe langa obiectul principal de activitate compania a dezvoltat si un parc propriu de utilaje compus din telehandlere cu sarcini maxime cuprinse intre 3.500 Kg si 4.000 kg si inaltimi maxime ce pot ajunge pana la 18 metrii precum si o gama variata de platforme autoridicatoare toate destinate serviciului de Inchiriere.
  Incepand din anul 2009 Compania ofera si servicii de transport utilaje la preturi foarte avantajoase cu trailer-ul propriu.
  Incepand din anul 2004 in planurile de dezvoltare ale Companiei a aparut si parcul propriu de utilaje destinate serviciului de inchiriere, format din incarcatoare multifunctionale cu brat telescopic (telehandlere) Manitou si platfotme autoridicatoare diesel si electrice Manitou. Pentru a putea fi mereu la inaltimea cerintelor clientilor nostri si pentru a putea fi competitivi pe piata inchirierii utilajelor de constructii dezvoltam si inoim in permanenta acest parc acordand o atentie speciala service-ului acestor utilaje. Reviziile periodice se efectueaza intre doua perioade de inchiriere sau la maxim 500 de ore de functionare iar in cazul aparitiei unor defecte pentru a limita timpul de stationare al utilajelor inchiriate interventia se realizeaza cu echipele mobile de service formate din specialisti instruiti de catre producatorul utilajelor.
  Utilajele dispun de toate aprobarile necesare functionarii iar inchirierea se poate face pe perioade cuprinse intre 1 saptamana si un an, cu posibilitatea de prelungire a contractelor, cu sau fara operator autorizat.

 

Servicii

- Inchirieri Telehandler - stivuitor cu brat telescopic -
- Inchirieri Platforme
- Inchiriere stivuitoare

Produse

Inchiriere Stivuitor diesel Manitou MI35D

 Motor YANMAR 4TNE98-BQFLC;  Inaltime maxima de ridicare 3.300 mm;  Capacitate maxima 3.500 kg;  Model catarg: Duplex - vizibilitate totala cu side shift;  Dimensiune furci 1.150 mm;  Raza de intoarcere 2.510 mm. ... detalii produs

Galerie foto Centru Inchirieri Stivuitoare Motostivuitoare Ciorogarla