BM Stivuitoare

Centru Inchirieri Stivuitoare Motostivuitoare Mogosoaia reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre BM Stivuitoare - Centru Inchirieri Stivuitoare Motostivuitoare Mogosoaia.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri Stivuitoare Motostivuitoare Mogosoaia
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri Stivuitoare Motostivuitoare Mogosoaia

BM Stivuitoare face parte din Grupul Monnoyeur (fondat in anul 1906), specializat in furnizarea de echipamente si servicii destinate constructiilor si industriei.

Cu o prezenta de 20 ani pe piata romaneasca in domeniul vanzarii de utilaje de ridicat si transportat, activitatea noastra de astazi este orientata net spre oferirea de servicii, de valoare adaugata si de solutii de optimizare si rentabilizare.

Raspunzand in mod particular fiecarei aplicatii si cereri, BM Stivuitoare ofera astazi utilaje premium, dar si economice, inchiriere pe termen scurt si lung, precum si o gama completa de servicii asociate utilajelor aflate in exploatare.

Ne adresam utilizatorilor de stivuitoare cu oferte de audituri de parc, prin care ne propunem sa analizam, sa reconfiguram, sa optimizam si sa rentabilizam.

Raspundem situatiilor existente cu solutii adaptate, care pornesc de la preluarea in intretinere a parcului existent si optimizarea prin redimensionare, pana la preluarea in proprietate a parcului, prin externalizare partiala sau totala.

BM Stivuitoare a pornit alaturi de clientii sai, cu competenta, oferind astazi poate cea mai completa gama de produse si servicii din piata.

Galerie foto Centru Inchirieri Stivuitoare Motostivuitoare Mogosoaia