Inchirieri Stivuitoare Oradea

Centru Inchirieri Stivuitoare Motostivuitoare Oradea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Inchirieri Stivuitoare Oradea - Centru Inchirieri Stivuitoare Motostivuitoare Oradea.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri Stivuitoare Motostivuitoare Oradea
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri Stivuitoare Motostivuitoare Oradea

  Stivuitoare.com a fost infiintata in anul 1992, avand unul dintre obiectele de activitate comercializarea stivuitoarelor, echipamentelor de ridicat si a pieselor de schimb. Dupa o experient de peste 20 de ani in domeniul stivuitoarelor si a echipamentelor de ridicat, suntem cunoscuti ca fiind una dintre firmele care poate oferi cea mai larga gama de piese de schimb pentru majoritatea marcilor de stivuitoare si echipamente de ridicat.

  Firma noastra cunoaste peste 8 milioane de repere pentru procurarea pieselor de schimb de pe piata mondiala, din care 280.000 de piese de schimb le putem livra intr-un interval de timp de 48 de ore.

  Dorim sa fim un sprijin in dezvoltarea firmei dumneavoastra. Prin noi puteti obtine stivuitoare, transpaleti(manuali, electrici, cu cantar si altii), platforme cu brat articulate, platforme pe verticala(tip foarfece) noi si second-hand reconditionate precum si anvelope sau cauciucuri pline.

  De asemenea va oferim si urmatoarele servicii: inchirieri, service, garantii, post-garantii, schimburi in sistem "buy-back", intermedieri vanzari-cumapari stivuitoare, alte schimburi, pentru orice tip de utilaje, asistenta non-stop la punctele dumneavoastra de lucru.

  Conditii si tarife pentru inchirierea stivuitoarelor:
- Costurile consumabilelor, pieselor, cauciucurilor, intretinerea si eventualele reparatii sunt incluse in pretul chiriei
- Toate stivuitoarele noastre sunt autorizate ISCIR

  • Inchirieri transpaleti electrici pietonali incepand de la 150 euro/luna
  • Inchirieri transpaleti electrici cu catarg incepand de la 200 euro/luna
  • Inchirieri stivuitoare electrice incepand de la 350 euro/luna
  • Inchirieri stivuitoare diesel incepand de la 400 euro/luna
  • Inchirieri stivuitoare GPL incepand de la 400 euro/luna

Galerie foto Centru Inchirieri Stivuitoare Motostivuitoare Oradea

Centru Inchirieri Stivuitoare Motostivuitoare Oradea Partenerii portalului CentruInchirieri.ro inchiriaza si presteaza servicii cu utilaje si echipamente performate, bine intretinute, impreuna cu personal calificat, pentru executia lucrarilor dumneavoastra. Va ofera spre inchiriere nacele, stivuitoare cu furca diesel si pe gaz, stivuitoare LPG, stivuitoare electrice, electrostivuitor, stivuitor pentru deservire depozit, selector, transpaleti, stivuitoare cu furci laterale, stivuitor duplex, stivuitoare cu platforma, motostivuitoare.