S.C. NOVALIS S.R.L.

Centru Inchirieri Toalete Ecologice Cluj Napoca reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre S.C. NOVALIS S.R.L. - Centru Inchirieri Toalete Ecologice Cluj Napoca.

Descriere Centru Inchirieri Toalete Ecologice Cluj Napoca

Dispunem de o gama variata de toalete ecologice, produse de societati cu renume international in domeniu din Italia, Marea Britanie, Germania, Statele Unite ale Americii, avand diferite forme si culori, fabricate din material plastic rezistent, cu suprafete netede, aspectuoase, dotate cu mai multe utilitati in functie de cerintele clientului: spalator de maini, pisoar, suport pentru hartie igienica, cuier pentru haine, posibilitate de racordare la sistemul de iluminat, apa si canalizare. Parcul auto este dotat cu echipamente de ultima generatie pentru igienizarea cabinelor de toalete ecologice la standarde europene. Vidanjarea si spalarea sub presiune, precum si transportul toaletelor ecologice la locul de amplasare se efectueaza cu aceeasi utilitara.

Punem mare accent pe calitatea serviciilor de intretinere, care constau in vidanjare, igieniezare interioara si exterioara, alimentare cu apa si solutie dezinfectanta. Frecventa intretinerilor se face la intelegere cu clientul, in functie de numarul de persoane care folosesc toaleta. Suntem flexibili la stabilirea preturilor, venim in intampinarea clientilor cu solutii reciproc avantajoase. In general pretul pentru inchiriere si intretinere se stabileste in functie de numarul de toalete ecologice inchiriate, numarul de igienizari dorite pentru intretinere, distanta la care se solicita amplasarea toaletelor. Pentru mai multe informatii va stam la dispozitie la contactele punctelor de lucru, incercand sa oferim clientilor solutiile optime pentru cererile lor.

Galerie foto Centru Inchirieri Toalete Ecologice Cluj Napoca