Inchirieri Toalete Ecologice Floresti

Centru Inchirieri Toalete Ecologice Floresti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Inchirieri Toalete Ecologice Floresti - Centru Inchirieri Toalete Ecologice Floresti.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri Toalete Ecologice Floresti
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri Toalete Ecologice Floresti

IBRA.RO HOLDING a fost infiintata in anul 2004 si reuneste mai multe companii de renume la nivel national si international, toate fiind bazate pe ramura ecologica, astfel, va putem oferi prin grupul nostru de firme: TOALETE ECOLOGICE ECHIPAMENTE DE INSPECTIE VIDEO CANALIZARI MATERIALE, UTILAJE SI ACCESORII COMPOZITE SERVICII DE VIDANJARE, DESFUNDARE, DECOLMATARE SERVICII DE INCHIRIERI TOALETE ECOLOGICE SERVICII DE INSPECTII VIDEO CANALIZARI Pentru toate marcile internationale de produse care le oferim, suntem IMPORTATORI DIRECTI, astfel putem garanta cel mai bun pret din ROMANIA si cand spunem asta, NU GLUMIM ! In 2010, am reusit sa deschidem propria linie de productie, echipata cu utilaje de ultima generatie, astfel, am devenit si producatori de toalete ecologice . Serviciile noastre de inspectie video canalizari, desfundare, vidanjare si curatare canal se adreseaza atat persoanelor fizice cat si juridice. Realizam interventii pe baza de contract dar si punctual, pe baza de apel telefonic sau email, raspunzand astfel oricarei cereri. Obiectivul firmei este de a veni in intampinarea unei nevoi reale a tuturor persoanelor care vor sa beneficieze de aceste servicii speciale, care necesita experienta si dotare corespunzatoare in cel mai scurt timp posibil.

Pentru a reduce timpul si a facilita prezenta noastra la client, comenzile se iau telefonic sau prin email, iar plata se va face numai dupa ce interventia a fost dusa la bun sfarsit. Calitatea serviciilor si a produselor este asigurata in primul rand de personal calificat si de utilajele performante de ultima generatie.  Datorita seriozitatii cu care societatea noastra trateaza fiecare interventie, a colaborarii apropiate cu fiecare beneficiar si a respectarii termenelor convenite, IBRA.RO HOLDING si-a castigat un renume in Romania. Rezultatele obtinute in tara noastra de resedinta si cererea in continua crestere din toate judetele tarii, ne incurajeaza sa ne dezvoltam mai puternic activitatea si pe tot teritoriul Romaniei. Echipament de inspectie video, desfundare,vidanjare si curatare canal. Suntem dotati cu utilaje de tip Woma, de fabricatie olandeza, care au capacitatea de a lucra la o presiune de apa pana in 260 bari avand furtunuri de diferite grosimi pentru diferite tipuri de canalizari. Cu ajutorul acestor utilaje putem interveni pe coloane de bucatarii de 50mm si pe canalizari pana la 1000 mm in diametru.

Actionarea utilajelor se poate face atat manual cat si la distanta prin telecomanda Calitatea produselor Woma este asigurata de Sistemul de management al calitatii DIN EN 9001 verificat de catre Lloyd's Register Quality Assurance Limited. Suntem de parere ca succesul nostru continuu depinde  de trainingul celor 24 angajati dar, mai presus de toate, dorim ca personalul nostru sa fie calificat si profesionist. Eforturile noastre in trainingul personalului si in folosirea echipamentelor profesionale sunt sustinute de reusita fiecarei interventii cu un inalt grad de satisfactie al clientului. Interventiile noastre sunt efectuate pe raza municipiului Cluj Napoca cat si in judetul Cluj precum si la nivel national. La comanda sau pentru efectuarea inteventiilor pe baza de contract, activitatea noastra poate fi extinsa si in tarile vecine, precum Ungaria, Bulgaria, Moldova.

Galerie foto Centru Inchirieri Toalete Ecologice Floresti

Centru Inchirieri Toalete Ecologice Floresti Firmele de inchirieri toalete ecologice, partenerii portalului CentruInchirieri.ro, va ofera spre inchiriat toalete ecologice, toalete ecologice mobile, servicii de curatenie toaletelor ecologice, intretinere toalete ecologice si garduri mobile, cabine de toaleta mobile (cabine Armal, Sebach) toalete stradale, cabine pentru terase, evenimente, terenuri de sport, santiere, toalete ecologice racordabile sau automate