Motty Serv Impex S.R.L.

Centru Inchirieri Toalete Ecologice Oradea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Motty Serv Impex S.R.L. - Centru Inchirieri Toalete Ecologice Oradea.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri Toalete Ecologice Oradea
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri Toalete Ecologice Oradea

Ati investit bani, timp, munca si reputatia Dvs sau a companiei in organizarea de evenimente speciale in aer liber (concerte, nunti, festivaluri, evenimente sportive, petreceri, teambulding-uri) si doriti sa oferiti servicii de calitate si profesionale? Toaletele mobile de lux gama VIP oferite spre inchiriere de compania noastra pot face diferenta intre dezastrul sau succesul evenimentelor pe care le organizati. Toaletele Mobile VIP  au un design modern, ergonomic, luxos si pot fi amplasate acolo unde aveti nevoie de ele.Sunt complet autonome , au rezervor de apa curata, apa reziduala, iar curentul  electric pentru functionarea pompelor si a aerului conditionat este furnizat de generatorul propriu.

Ati deschis un santier nou, organizati diferite evenimente si nu aveti acces la canalizare sau nu aveti toalete la fata locului? Inchirierea de toalete ecologice este solutia cea mai economica si comoda!!! Toaletele ecologice Armal, gama Cube, sunt confectionate din  polietilena de densitate mare tratata special pentru a face fata actiunii razelor ultraviolete, garantand stabilitatea culorii si rezistenta componentelor pe o durata de 10 ani. Inchiriem toalete ecologice cu design placut,  pereti sunt plani pentru a facilita curatarea lor. Toaletele sunt prevazute cu  grile de aerisire ce permit circulatia aerului fara a lasa patrunderea insectelor in cabina. Usa este prevazuta cu doua arcuri ce asigura inchiderea automata si o incuietoare cu indicator (rosu/verde) de semnalizare.

 

Galerie foto Centru Inchirieri Toalete Ecologice Oradea