Apollon

Centru Inchirieri Apartamente Garsoniere Bacau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Apollon - Centru Inchirieri Apartamente Garsoniere Bacau.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri Apartamente Garsoniere Bacau
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri Apartamente Garsoniere Bacau

APOLLON Group, infiintata in anul 2001, este o firma cu capital 100% romanesc.

Recunoscut in mitologia greaca si romana ca fiind zeu al luminii si artelor, Apollon a fost de asemenea considerat si zeul protector al oraselor si noilor constructii, un symbol al expansiunii si al abilitatii de comunicare si adaptare.

 Vocatia de lider in Romania a fost deja confirmata in anul 2007 cand APOLLON a ocupat locul 1 in topul companiilor imobiliare ( conform Topului National al Firmelor Private, Clasificarii CNIPMMR si CCIR), si reconfirmata in anul 2013 cand a ocupat locul 3 in Top Afaceri Romania 2013.

FILOZOFIE / VIZIUNE

Abordam acest domeniu complex al intermedierii imobiliare cu profesionalism si competenta, adresandu-ne clientilor care cred in principiul specializarii si care isi doresc o colaborare eficienta cu un partener de incredere in tranzactionarea imobiliara (vanzare, cumparare sau inchiriere).

Serviciile noastre indeplinesc cerintele clientilor nostri si iau in calcul nevoile acestora, garantand astfel succesul oricarei tranzactii imobiliare.

MISIUNE

Asiguram servicii complete de brokeraj imobiliar orientate catre ceea ce conteaza cel mai mult - CLIENTUL!

Va multumim pentru ca luati in considerare APOLLON pentru nevoile dvs. imobiliare. De cand am deschis prima data acum 13 ani noi am acordat prioritate deosebita in ascultarea clientilor nostri si ne-am focusat pe cele mai bune cai (metode) de a ne intalni cu nevoile lor.

VALORI

Serviciile agentiei imobiliare APOLLON Group sunt guvernate de valori etice care se reflecta in toate deciziile si actiunile pe care le intreprindem pentru clientii nostri:

  • Calitatea serviciilor.
  • Profesionalism -  prin adaptarea si perfectionarea continua a serviciilor imobiliare oferite.
  • Implicare -  prin asumarea responsabilitatilor si obiectivelor pe termen scurt si lung.

Succesul de care se bucura APOLLON are la baza principiile dupa care se ghideaza: calitate, planificare strategica si responsabilitate, angajament fata de clientii nostri, inovatie dar si know-how-ul pietei imobiliare.

Galerie foto Centru Inchirieri Apartamente Garsoniere Bacau