Galaxy Imob

Centru Inchirieri Apartamente Garsoniere Bucuresti-Sector 1 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Galaxy Imob - Centru Inchirieri Apartamente Garsoniere Bucuresti-Sector 1.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri Apartamente Garsoniere Bucuresti-Sector 1
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri Apartamente Garsoniere Bucuresti-Sector 1

GALAXY IMOB®, firma cu capital 100% romanesc, este unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata imobiliara din Romania. Fondata in 2005, compania are peste 130 de parteneri fiind prezenta in Bucuresti, Ploiesti, Pitesti, Targoviste, Brasov, Targu Mures, Timisoara, Ramnicul Valcea, Iasi si Drobeta Turnu Severin...va urma.

Incepand cu ianuarie 2014 dezvoltarea in sistem franciza este prioritatea companiei oferind astfel accesul partenerilor la o retea nationala si clientilor solutii imobiliare complete la standarde internationale, compania avand deja parteneri din tari cum ar fi Rusia, Ungaria, Austria, Italia, Franta si Spania.

GALAXY IMOB® este lider de piata conform statisticii Trafic.ro, sectiunea agentii imobiliare avand peste 80.000 vizitatori unici pe luna. Compania urmeaza o strategie dinamica bazata pe cunoasterea parteneriatului si pe vizarea intereselor si dorintelor clientilor in timp util. Pentru ca dorim sa construim relatii de durata cu clientii nostri va stam la dispozitie cu cele mai bune servicii imobiliare oferindu-va garantia unei investitii de succes. Toate acestea au contribuit la crearea unui renume in domeniul imobiliar din Romania, investitiile realizate cu ajutorul GALAXY IMOB® fiind considerate intotdeauna SIGURE si EFICIENTE.

Galerie foto Centru Inchirieri Apartamente Garsoniere Bucuresti-Sector 1