Centrul de inchirieri imobiliare EQUINOX

Centru Inchirieri Apartamente Garsoniere Ploiesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Centrul de inchirieri imobiliare EQUINOX - Centru Inchirieri Apartamente Garsoniere Ploiesti.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri Apartamente Garsoniere Ploiesti
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri Apartamente Garsoniere Ploiesti

Fondata in 1997, Equinox este in acest moment cel mai important furnizor de servicii de consultanta, brokeraj si reprezentare imobiliara din zona extinsa a orasului Ploiesti.

Aceasta pozitie de lider local este sustinuta in fiecare zi de satisfactia clientilor individuali si corporativi care apeleaza la serviciile noastre si descopera acele avantaje care ne deosebesc de concurenta.

Cunoasterea pietei locale - Focusul geografic, precum si reteaua de colaboratori pe care ne-am format-o in plan local de-a lungul timpului ne permit sa fim mai conectati ca oricine la piata locala. Clientii nostri beneficiaza de cele mai recente informatii de piata pe teme cum ar fi proiecte imobilare in curs, intrarea pe piata a unor jucatori mari din diverse industrii, lichiditatea prezenta si viitoare a pietei, preturi istorice de tranzactionare etc.

Servicii integrate – Indiferent ce tip exact de servicii imobiliare doriti, veti avea nevoie de servicii conexe cum ar fi cele administrative, cadastrale, de amenajari interioare, notariale, legale etc. Reteaua noastra de colaboratori ne permite sa fim un punct unic de contact pentru finalizarea proiectelor imobiliare ale clientilor nostri, economisind astfel resurse de timp, umane si financiare.

Servicii personalizate – Fie ca sunteti un dezvoltator imobilar, un investitor, o corporatie care intra pe piata locala sau o persoana in cautarea unei locuinte, va vom intelege nevoile in contextul corect si  va vomoferi solutii cu adevarat relevante, pentru ca experienta ne-a invatat ca succesul nostru depinde de fiecare client in parte.

Integritate si legalitate –in orice domeniu exista tentatia de a trisa intr-un fel sau altul, pentru a finaliza un proiect mai repede sau pentru a realiza un profit mai mare. Noi am ales si alegem in fiecare zi ca, fara nici o exceptie, sa reprezentam interesele clientilor nostri cu maximum de responsabilitate.  Renumele creat  in acest sens face ca aceasta decizie sa fie, nu intamplator, si profitabila.

Galerie foto Centru Inchirieri Apartamente Garsoniere Ploiesti