Terra Imob

Centru Inchirieri Apartamente Garsoniere Targoviste reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Terra Imob - Centru Inchirieri Apartamente Garsoniere Targoviste.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri Apartamente Garsoniere Targoviste
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri Apartamente Garsoniere Targoviste

TERRA IMOB - AGENTIA ORASULUI TAU.

TERRA IMOB... cu alte cuvinte prima agentie imobiliara din Targoviste cu picioarele pe pamant.

Suntem o agentie cu viziune diferita pe piata imobiliara din judetul Dambovita care isi propune ca obiectiv schimbarea opiniilor oamenilor in bine despre ceea ce ar trebui sa insemne o agentie imobiliara, prin transparenta, seriozitate si profesionalism.

Numele meu este Sorin Mateescu, sunt fondatorul agentiei Terra Imob Targoviste si am decis ca dupa 14 ani de experienta in vanzari, din care 6 ani sunt in domeniul imobiliar atat pe piata din Bucuresti cat si pe cea locala din Municipiul Targoviste, sa pun in aplicare viziunea mea despre acest domeniu si sa scot in evidenta profesionalismul si latura umana pe care ar trebui sa le prezinte orice agentie imobiliara.   

Pentru a putea realiza acest lucru am reusit in scurt timp sa formez o echipa profesionista cu experienta in vanzari formata din:   

Sorin Mateescu, Mihaela Mateescu, Cosmin Stan, oameni cu bun simt care stiu sa fie aproape de oameni, sa se adapteze oricarei situatii si sa gaseasca solutia perfecta pentru client.

Galerie foto Centru Inchirieri Apartamente Garsoniere Targoviste