Inchirieri Apartamente Garsoniere Timisoara

Centru Inchirieri Apartamente Garsoniere Timisoara reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Inchirieri Apartamente Garsoniere Timisoara - Centru Inchirieri Apartamente Garsoniere Timisoara.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri Apartamente Garsoniere Timisoara
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri Apartamente Garsoniere Timisoara

Valeria, Daniel și Valentin Șodolescu sunt cei care conduc agenția Șodolescu Imobiliare și Construcții, o agenție construită în jurul ideii de a oferi servicii și consultanță de cea mai bună calitate clienților ce doresc să investească în proprietăți din Timișoara sau județul Timiș.

Scurt istoric

Șodolescu Imobiliare și Construcții este una dintre agențiile imobiliare de top din Timișoara, cu o experiență de peste 20 ani în domeniul vânzării și închirierii de proprietăți, oferind clienților noștri profesionalism și servicii de neegalat. Scopul nostru este de a vă ajuta la fiecare pas pentru a face ca tranzacția Dumneavoastră imobiliară să decurgă fără nici o problemă.

Clienții noștri

Clienții noștri acoperă toate categoriile pieței – de la cupluri care doresc să achiziționeze prima locuință, până la investitori care cumpără pentru venituri din închirieri, pentru a vinde mai departe sau pentru managementul proprietății. Oricare ar fi clientul nostru, scopul urmărit de noi este același, și anume de a oferi consultanță de calitate și servicii excelente.

Șodolescu Imobiliare și Construcții vă va fi alături pe perioada tuturor negocierilor, iar când veți găsi proprietatea ideală, vă vom ajuta la întocmirea actelor notariale, de la contractul de vânzare-cumpărare sau închiriere, până la intabularea noului proprietar în cartea funciară. Acest proces vă asigură că noi vă oferim toate garanțiile legale ce țin de cumpărarea sau închirierea proprietății.

Servicii

De ce ne-ați alege pe noi să vă vindem proprietatea?

Într-o piață imobiliară cu atât de mulți jucători, cum puteți ști care e cea mai bună alegere pentru a vă vinde proprietatea cât mai repede și avantajos? Agenția Șodolescu Imobiliare și Construcții se mândrește cu strategia sa de marketing și promovare a proprietăților și considerăm că acestea sunt atuurile ce ne garantează succesul. Vă prezentăm câteva modalități prin care vă putem ajuta să vă vindeți proprietatea:

 
Internetul

Toate proprietățile noastre sunt listate pe internet în maxim 48 de ore de la preluarea ofertei. Site-ul nostru este actualizat în fiecare zi și este vizitat zilnic de peste 450 de persoane. În plus, numărul abonaților la newsletter-ul nostru crește de la o săptămână la alta ceea ce înseamnă că proprietatea Dumneavoastră va ajunge în poșta electronică a câtorva mii de potențiali cumpărători. Mai mult, colaborarea noastră cu portalul imobilare.ro, cel mai cunoscut site de anunțuri imobiliare din România, vă va oferi o expunere completa asupra proprietății Dumneavoastră. Prin aceste metode, Șodolescu Imobiliare și Construcții garantează vânzarea sau închirierea rapidă a proprietății, fără ca Dumneavoastră să depuneți nici un efort.

 
Colaboratorii

Agenția noastră dezvoltă și menține legături strânse cu agenți și colaboratori din Timișoara si județul Timiș, astfel încât toate noile proprietăți scoase pe piață sunt promovate de mai multe persoane, pe mai multe căi.

 
Dumneavoastră sunteți proprietarul

Noi, cei de la Șodolescu Imobiliare și Construcții, ne cunoaștem clienții și le cunoaștem cerințele. Păstrând constant legătura cu ei, ne dăm silința să le identificăm nevoile încă dinainte de a le prezenta o proprietate. Astfel, când considerăm că unul dintre clienții de pe listele noastre se potrivește proprietății Dumneavoastră, vânzarea este ca și încheiată.

 

Pentru Dumneavoastră ca și proprietar, nu există nici o taxă de evaluare a proprietății și vă asigurăm că agenții noștri imobiliari nu vor fixa prețuri nerealiste. Un asemenea gest ar fi o pierdere de timp, atât pentru Dumneavoastră cât și pentru noi, și nu e în avantajul nimănui. Odată încheiat contractul de colaborare, imobilul Dumneavoastră va fi înregistrat în baza noastră de date. Nu vă impunem contracte de exclusivitate și nu pretindem comisioane exagerate.

Galerie foto Centru Inchirieri Apartamente Garsoniere Timisoara