F Power Play

Centru Inchirieri Audio Video Foto Baia Mare reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre F Power Play - Centru Inchirieri Audio Video Foto Baia Mare.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri Audio Video Foto Baia Mare
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri Audio Video Foto Baia Mare

F Power Play SRL a fost fondata in anul 2002 in Constanta cu filiale in Constanta si Baia Mare dar actionand la nivel national. Firma F Power Play specializata in sonorizari si lumini pentru evenimente este o filiala a firmei Suedeze cu acelasi nume, cu o activitate si o istorie foarte bogata nu numai in Suedia ci si in alte tari din Nord - Vestul Europei. F Power Play nu a primit doar numele de la compania mama ci si valorile, experienta, seriozitatea si grija pentru client.  Inca din 2002 firma noastra s-a impus pe piata de specialitate avand ca si clienti si parteneri renumite firme si organizatii de prestigiu din Romania. Printre altele amintim Metro Grup , Mitsubishi, Citroen, Grand Hotel Rex, Best Western Hotels, Selgros dar si multi altii.
Chiar daca in ultimul an firma a trecut printr-o schimbare de management, credem ca noua echipa aduce un plus de entuziasm, seriozitate si profesionalism fiind gata sa intalneasca cele mai inalte standarde cerute de clientii nostri.
    Daca ai un eveniment de organizat, o petrecere, o prezentare de moda, orice altceva care necesita sisteme de sonorizare, lumini sau videoproiectie,  nu conteaza marimea evenimentului sau numarul invitatilor...apeleaza la noi pentru a fi sigur ca evenimentul tau va fi unul de referinta. Echipamentele noastre sunt de ultma generatie, baza  innoindu-se regulat cu noi componente de cel mai inalt nivel.

Galerie foto Centru Inchirieri Audio Video Foto Baia Mare