RENTech.ro

Centru Inchirieri Audio Video Foto Bucuresti-Sector 6 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre RENTech.ro - Centru Inchirieri Audio Video Foto Bucuresti-Sector 6.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri Audio Video Foto Bucuresti-Sector 6
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri Audio Video Foto Bucuresti-Sector 6

  RenTech ofera spre inchiriere echipamente profesioanle audio-video, IT si de telecomunicatii pentru evenimente, expozitii sau conferinte. Iti garantam echipamente performante, servicii de calitate si consultanti dedicati evenimentului tau.
  Raspundem cu promptitudine tuturor solicitarilor, tratam cu profesionalism toate cererile, fie ca ne contactezi pentru o petrecere privata in apartamentul tau, fie pentru lansarea unui nou model de autoturism. Suntem aici atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice.
  Cum inchiriez echipamente? Procedura este foarte simpla: iti alegi echipamentul dorit sau il alegem impreuna, ne suni pentru rezervare, completezi un proces verbal, ne lasi datele de contact si stabilim cand il vei returna. Achiti taxa de inchiriere si facem proba de functionare, sa ne asiguram ca totul este in regula.
  Iti oferim tehnologia de care ai nevoie pentru ca evenimentul tau sa fie unul de neuitat! Te putem ajuta in toate etapele organizarii evenimentului tau prin consultanti dedicati, atat pentru alegerea echipamentelor potrivite, instalarea adecvata, asistenta si suport pe intreaga perioada de desfasurare.
  Indiferent de tema, scopul sau locul desfasurarii conferintei, noi va putem pune la dispozitie echipamentele necesare pentru ca toti participantii sa beneficieze de suport tehnic, iar publicul sa se bucure de o experienta aparte.
  Fiind vorba despre evenimente de amploare, cu mai multi sau mai putini invitati, ele necesita o planificare atenta astfel incat totul sa mearga struna. Noi va promitem echipamente performante, potrivite spatiului ales de dumneavoastra, si consultanti dedicati care sa asigure suport tehnic pe toata durata evenimentului.
  Atmosfera se creeaza cu sunet de calitate, lumini in armonie si efecte speciale inedite. Indiferent de specificul sau tema petrecerii tale, noi iti asiguram echipamentele audio-video de care ai nevoie si suport tehnic pe toata durata evenimentului.
  Vrei sa vezi un meci important cu prietenii? Sau sa atragi clienti la terasa ta in serile de campionat? Noi te putem ajuta atat cu sonorizarea, cat si cu instalatia video. Cu un videoproiector potrivit poti aduce atmosfera incarcata de energie din tribune la tine. Si nu doar pentru pasionatii de fobal. Un meci de tenis sau jocurile olimpice sunt de asemenea mai intens traite cu echipamentele noastre!

Servicii

Iti oferim tehnologia de care ai nevoie pentru ca evenimentul tau sa fie unul de neuitat!

  Avem mai multe tipuri de echipamente, astfel ne poti contacta pentru:

  • inchiriere echipamente video : videoproiector, monitoare LED, LCD, ecran proiectie , backprojection (retroproiectie);
  • inchiriere echipamente audio: boxe active, subwoofer, console dj traktor s4 sau s8, playere cdj2000 + djm800, sisteme audio petreceri;
  • inchiriere echipamente telecomunicatii: statii emisie receptie, walkie-talkie, sisteme conferinta;
  • inchiriere echipamente scenotehnica:sistem lumini inteligente, movinhead, spot, lumini arhitecturale, lumini petreceri;masini fum normal si fum greu
  • inchiriere surse curent: generator 2kw , 4kw , 8kw

 Inchiriem echipamente si pentru evenimente  personalizate  pentru care oferim consultanti dedicati, de la alegerea echipamentelor la asistenta specializata, pe intreaga perioada de desfasurare.

Ce putem asigura:

  • asistenta in alegerea echipamentelor
  • transport
  • montaj + instalare
  • training pentru utilizarea echipamentelor
  • suport tehnic pe toata durata desfasurarii evenimentului

Ne puteti gasi pe pagina oficiala RENTech.ro, pe facebook RENTech.ro, pe google+ RENTech.ro si pe Youtube RENTech.ro

parteneri

ElectroVoice; Mackie; AKG 

Galerie foto Centru Inchirieri Audio Video Foto Bucuresti-Sector 6