SC Digital Foto Center SRL

Centru Inchirieri Audio Video Foto Focsani reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre SC Digital Foto Center SRL - Centru Inchirieri Audio Video Foto Focsani.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri Audio Video Foto Focsani
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri Audio Video Foto Focsani

Firma a luat nastere in anul 2004 in prima faza sub forma de persoana fizica autorizata, iar din 2007 a devenit persoana juridica. Personalul numara 5 persoane din care doi cameramani, un DJ si doi fotografi. Firma are in dotare patru camere PANASONIC AVCCAM FULL-HD, patru camere SONY HDV (High definition), doua PANASONIC FULL-HD 2D/3D, o camera 4k un aparat foto FUJIFILM 3D, patru DSLR-uri CANON si obiective 3D. Editarea video: Folosim ultimele softuri din domeniu iar pentru conversia Blu-Ray folosim echipament de conversie de la MATROX.
Pentru editarea video folosim gama Adobe Master Collection, iar in ceea ce priveste corectia fotografiilor utilizam Lightroom. Toate materialele video sunt trecute prin calculator pentru montaj artistic . Am fost prima firma din Vrancea care a procesat discuri Blu-Ray, inca din vara anului 2008 si am castigat foarte multi adepti iar pina in prezent avem peste 100 de evenimente inregistrate pe Blu- Ray.
Asiguram sonorizari diverselor evenimente, avem doua persoane DJ care mixeaza cu profesionalism pe echipamentele din dotare: laptop, mixer si patru boxe active profesionale de clasa D, Beringher de 2x350W, 2x500W si un subwofer activ de 1400 W, pregatind pentru dumneavoastra peste 50000 de titluri din toate genurile muzicale incepand cu anii 1930 si pina in prezent. In vara 2010 am trecut la fotografia 3D respectiv filmari 3D iar in primavara anului 2013 am trecut la filmarea 4K, filmare la o rezolutie de 4 ori mai mare decat FULL-HD denumita si 4K UHD(ultra HD) avand o rezolutie de 3840 pixeli x 2160 pixeli.

Galerie foto Centru Inchirieri Audio Video Foto Focsani