EXPRESS COFFEE SERVICES S.R.L.

Centru Inchirieri Automate Cafea Bucuresti-Sector 3 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre EXPRESS COFFEE SERVICES S.R.L. - Centru Inchirieri Automate Cafea Bucuresti-Sector 3.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri Automate Cafea Bucuresti-Sector 3
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri Automate Cafea Bucuresti-Sector 3

Cafea Birou va pune la dispozitie cea mai comoda, ieftina si rapida modalitate de a oferi colegilor, colaboratorilor si clientilor dumneavoastra o cafea cu adevarat buna. Compania noastra efectueaza servicii de închirieri de espressoare automate în baruri, sedii de firme si pentru evenimente speciale. Tot ce aveti de facut este sa ne contactati. Ne vom deplasa la sediul companiei dvs. pentru a pune la punct detaliile contractului. Vom decide impreuna care este solutia care sa satisfaca necesitatile companiei dvs.

Cafea Birou a fost înfiintata în anul 2000, ca o societate de exploatare a automatelor de bauturi calde si reci si evolueaza pe baza fortelor proprii.Firma noastra asigura garantie, post-garantie si service pentru aparatele de cafea espresso. De asemenea, firma noastra efectueaza închirieri de espressoare profesionale în baruri, sedii de firme, pentru evenimente speciale.

Avem în vedere extinderea paletei de automate si espressoare, prin exploatarea si vânzarea automatelor de diverse tipuri: bauturi calde, bauturi reci. Pentru o oferta personalizata va rugam sa completati formularul de mai jos si va vom contacta in cel mai scurt timp.

Galerie foto Centru Inchirieri Automate Cafea Bucuresti-Sector 3