Delicios Cafe S.R.L.

Centru Inchirieri Automate Cafea Bucuresti-Sector 6 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Delicios Cafe S.R.L. - Centru Inchirieri Automate Cafea Bucuresti-Sector 6.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri Automate Cafea Bucuresti-Sector 6
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri Automate Cafea Bucuresti-Sector 6

Societatea Delicios Café, specializata in distributia aparatelor de preparat bauturi calde va pune la dispozitie o gama larga de aparate semiautomate si automate. 

Materiile prime pe care le folosim sunt importate din Italia.

Compania noastra ofera urmatoarele servicii:

- amplasarea automatelor de bauturi calde si reci in toate locatiile stabilite cu clientul

- aprovizionarea ritmica a aparatelor cu materia prima necesara (cafea boabe, lapte, ceai, ciocolata, cafea instant, supe instant, produse preambalate)

- activitati regulate de intretinere si service ale aparatelor

- interventii tehnice de reparatii, la aparitia unor defecte de functionare ale automatelor, indiferent de momentul aparitiei a acestora pe durata programului de acces la aparate a personalului

- igienizarea si reglarea lunara a parametrilor tehnici ai aparatelor, sau  de fiecare data cand se impun aceste activitati

- activitati promotionale si de MKT la punctele de vanzare, stabilite de comun acord cu clientul

Toate activitatile descrise mai sus se vor face exclusiv pe cheltuiala companiei. Timpul de raspuns privind interventiile tehnice la aparate va fi de maxim 12 ore din momentul anuntarii telefonice a evenimentului de catre client.

Automatele pot functiona autonom, cu sursa proprie de alimentare cu apa, fara a fi nevoie de racordarea la reteaua de apa din locatie.

Automatele pot functiona in sistem de vanzare libera, caz in care consumul se cuantifica conform contoarelor electronice existente pe fiecare aparat, pot functiona pe baza de chei magnetice cu incarcare prealabila a unui credit, sau pot functiona cu monede de **** , **** Lei si bancnote de 1, 5, 10 Lei sau jetoane valorice.

Aparatele pot fi configurate  in diverse moduri, astfel incat sa poata oferi 3 sortimente (cafea esspreso, cafea instant, ceai, lapte) in sistem vanzare libera (fara plata directa din partea angajatilor) si restul bauturilor sa poata fi obtinute in sistem plata directa, cu finantarea bauturilor direct de catre angajat, prin intermediul monedelor, jetoanelor speciale sau al cheilor magnetice. Automatele folosite pot oferi bauturi atat pe baza de cafea boabe (cafea esspreso), cat si bauturi pe baza de cafea instant.

 

Pentru fiecare locatie in parte va fi stabilit tipul de aparat care va fi montat in functie de numarul de angajati si implicit al consumului potential din locatia respectiva.

Selectiile care au fost facute pentru teste, nu vor fi suportate financiar de catre compania dvs. Cafeaua noastra este prajita la cuptor cu lemne dupa o veche traditie italiana, este proaspata (cafeaua este prajita si ambalata in Romania), iar stocurile sunt improspatate saptamanal.

Produsele solubile sunt de cea mai inalta calitate.Nu se percep taxe suplimentare de inchiriere, ci numai tariful pe bautura; intretinerea si alimentarea aparatului cu produse sunt obligatia noastra.
Automate de cafea si bauturi calde sau reci, vending food, espressoare de birou si uz casnic.

Suntem una din firmele de profil din Romania specializata in amplasarea automatelor de cafea si vending food si automatelor de bauturi calde sau reci in sediile firmelor si institutiilor, pentru a acoperi necesitatile de consum ale personalului existent.

Departamentul de vanzari pune la dispozitia clientilor sai intreaga gama de automate de cafea marca - SAECO. Pe langa automatele de cafea sau vending, firma noastra va poate oferi espressoare pentru birou sau espressoare casnice. La cerere se pot oferi si alte solutii pentru uz casnic, profesional sau vending.

Oferta de masini pentru prepararea cafelei sau a altor bauturi calde este completata cu intreaga gama de produse consumabile cum ar fi: ceai, ciocolata, lapte instant, toate produse de liderul de piata in domeniul produselor instatant destinate sectorului vending - RISTORA - Italia. Pe langa aceste produse firma noastra va ofera: pahare, palete, zahar plic, etc. In eventualitatea unei colaborari, pentru conbtravaloarea energiei electrice folosite si a spatialui vom plati procent din vanzari.

Precizam ca instalarile le facem in Bucuresti si zonele limitrofe.

Galerie foto Centru Inchirieri Automate Cafea Bucuresti-Sector 6