Rovimark.SRL

Centru Inchirieri Automate Cafea Cluj Napoca reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Rovimark.SRL - Centru Inchirieri Automate Cafea Cluj Napoca.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri Automate Cafea Cluj Napoca
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri Automate Cafea Cluj Napoca

Sc.Rovimark.Srl este singura companie de vending din Transilvania care ofera cea mai mare gama de produse in sectorul vending. Personalizam fiecare automat de vending in functie de client si cererile acestuia.Produsele comercializate  de noi sunt asigurate de companii de renume precum: CocaCola, Star Foods, Lavazza, Luxury, Satro,ICS , Bianchi Vending Group, Zanussi, Saeco, Rhea Vendors, Crane Etc.

Incepand cu anul 2011 comercializam aparate de cafea , snacks-uri si bauturi racoritoare la cele mai bune preturi.Comercializam, programam si revizionam sisteme de plata noi si second hand NV10, NV9, NRI,RM5.Misiunea noastra este de a multumii fiecare client care apeleaza la serviciile noastre. 

Acum cu 81 euro/luna (fara Tva), puteti inchiria un distribuitor automat de cafea brio 200, in stare perfecta, echipat cu acceptor de monede si bacnotiera ideal pentru cofetarii, magazine, cantine sau office-uri. Furnizeaza 6 selectii, espresso, cafea cu lapte, cappuccino, ciocolata, ceai, etc. Poate functiona si cu pahare de carton. * Perioada contractuala minima pentru inchiriere: 30 zile. Pentru mai multe informatii referitoare la pretul consumabilelor va rugam sa ne contactati.

Galerie foto Centru Inchirieri Automate Cafea Cluj Napoca