Makevending

Centru Inchirieri Automate Cafea Jilava reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Makevending - Centru Inchirieri Automate Cafea Jilava.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri Automate Cafea Jilava
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri Automate Cafea Jilava

Makevending este o companie cu o experienta de peste 10 ani ca operator de automate de cafea si bauturi reci. Cerintele pietei ne-a facut sa ne adaptam si sa performam in asa fel incat astazi sa putem oferi solutia cea mai potrivita necesitatii clientului.

Dispunem de cele mai performante aparate de cafea vending si table top, adaptate oricarui spatiu, consum sau cerinte. Lucram cu cele mai bune produse (prolait, satro, ics, switchmorn, tchibo) din industria vendingului pentru a oferi un produs finit distins calitativ cat si servit intr-un mod deosebit.

Makevending ofera clientilor alternativa in alegerea brandului de cafea care doreste sa il consume cat si modul in care doreste sa fie servit. Brandurile de cafea sunt SwitchMORN si Tchibo.

Alaturi de aparate si produse de calitate, makevending vine cu serviciul de aprovizionare si tehnic 24/24, facand ca serviciile furnizate sa functioneze neintrerupt.

Daca aveti nevoie de serviciul de cafea la birou, la magazin, service, la o prezentare sau eveniment, institutie, sala de fitnes, cafenea, etc, odata contactati, agentul nostru va ofera solutia ce vi se potriveste cel mai bine in functie de necesitatea dumneavoastra.

Prezentarea se poate face atat in cadrul unei intalniri la sediul dumneavoastra cat si la noi unde aveti posibilitatea de a degusta produsele noastre.

Makevending va ofera serviciul VENDING reprezentat de aparatele de cafea care ofera produsele (cupa de cafea) fara implicararea dumneavoastra in acest proces si serviciul TEABLE TOP in care aprovizionarea si servirea se face de catre dumneavoastra. Alaturi de cele doua servicii am venit in intampinarea companiilor, firmelor, scolilor si gradiniteleor si cu serviciul de apa pura, completand astfel necesitatea utilizatorului in ceia ce il priveste serviciul de cafea si cel de apa.

Lucrand cu makevending externalizati grija celor doua servicii, avand astel din partea noastra o preocupare permanenta in ceia ce priveste cafeaua si apa din firma dunmeavoastra. Astfel cu noi veti avea costuri fixe, exacte, explicite. Intotdeauna cand va aparea ceva nou in materie de aparatura de cafea sau apa ,veti avea cele mai bune solutii si echipamente care sa va bucure si usureze viata.

Alege serviciul care ti se potriveste sau cere sfatul specialistilor nostri.
office@makevending.ro.

Argumentele makevending:
Rentabilitate: noi va oferim aparatele gratuit pe perioada utilizarii (in custodie) eliminand astfel costurile de achizitie, mentenanta si aprovizionare.
Versatilitate: aparatele sunt usor de folosit, cu o dimensiune perfecta pentu orice spatiu, incadrandu-se perfect in decorul dumneavoastra.
Cost: costurile sunt calculate pe portie, subventionate partial / total de catre firma dumneavoastra sau platite de catre consumator.
Serviciul de apa este sub forma de abonament lunar costurile fiind fixe. Eliminati astfel grija depozitarii, comenzilor, manipularea bidoanelor, facturilor neexplicite, ramanandu-va astfel timp pentru alte activitati.

Galerie foto Centru Inchirieri Automate Cafea Jilava