Azko-Vending SRL

Centru Inchirieri Automate Cafea Miercurea Ciuc reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Azko-Vending SRL - Centru Inchirieri Automate Cafea Miercurea Ciuc.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri Automate Cafea Miercurea Ciuc
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri Automate Cafea Miercurea Ciuc

Instalarea unui automat de cafea în societatea dumneavoastră este gratuită, nu se plăteşte nici o chirie. Amplasarea aparatelor de băuturi calde presupune realizarea unor consumuri minime lunare,  min. 400 produse. Acestea se diferă de la un tip de automat la altul.

Alimentarea şi întretinerea automatelor respectiv orice intervenţie asupra automatului este realizată de personal specializat. Pentru funcţionarea aparatelor trebuie să asiguraţi doar curent electric (220 V, 10 A) şi un spaţiu de 0,5 m2. Automatele pot funcţiona cu racordare direct la reţea de apă potabilă sau cu un rezervor suplimentar pentru apă potabilă montat în aparat.  

Cu automatele noastre Dvs. veţi savura
 espresso de calitate, cappuccino perfectă sau ciocolată caldă magnifică! Pentru orice solicitare de instalare sau de închiriere automat  de cafea nu ezitaţi să ne contactaţi! Precizăm că amplasăriile de automate le facem numai în judeţul Harghita (în zonele oraşelor Miercurea Ciuc, Odorheiu Secuiesc, Gheorgheni, Bălan, Tuşnad etc)

Aveţi altă propunere, sugestie sau formă de colaborare?  Vă asteptăm să ne contactaţi pentru a găsi soluţia optimă!  
Departament automate vending                      Departament dozatoare-purificatoare de apă WaterLogic

Tel: 0721.979.575
 (L-V 8.00-16.00)             
Tel: 0756.506.506 (L-V 9.00-17.00)
Fax: 0266.314.119                                        Fax: 0266.314.119
Email: office@automata.ro                        Email: apa@automata.ro 

Galerie foto Centru Inchirieri Automate Cafea Miercurea Ciuc