Naira Vending S.R.L.

Centru Inchirieri Automate Cafea Sibiu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Naira Vending S.R.L. - Centru Inchirieri Automate Cafea Sibiu.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri Automate Cafea Sibiu
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri Automate Cafea Sibiu

Obiectivul nostru principal este sa oferim clientilor nostri servicii de cea mai inalta calitate si sa tratam cu respect drepturile individuale ale acestora. De aceea, cultivam o relatie constanta cu clientii nostri, astfel sa putem raspunde in cel mai bun mod cerintelor lor si chiar sa le anticipam dorintele.

Vending-ul in Romania - o afacere care asteapta investitori

Cum ar fi daca ati avea propria afacere, ati fi propriul dvs. sef, ati detine cateva distribuitoare automate de consumabile si ati ramane cu destul timp pentru viata dvs. personala? Nu este un vis, ci o posibilitate la indemana oricui detine un capital suficient de investitii.

AVANTAJE:
1. afacere usor de initiat si administrat
2. nu necesita volum mare de munca si este extrem de flexibila din punct de vedere al programului de lucru
3. nu aveti nevoie de o specializare anume
4. este o afacere care inca nu s-a dezvoltat indeajuns in Romania si patrunderea pe aceasta piata ar fi un proces facil si extrem de profitabil
5. automatele de vending nu au nevoie de publicitate sau de salarii
6. recuperarea investitiilor se face in cateva luni daca automatele sunt amplasate in locatii strategice astfel incat sa fie vizati consumatorii captivi - in cadrul organizatiilor, institutiilor sanitare, de invatamant s.a.m.d, care nu dispun de alte mijloace de procurare a consumabilelor in apropierea lor si consumatorii ocazionali - in statii de metro, in gari, pe strada s.a.m.d

Tot ce trebuie sa faceti in aceasta afacere este achizitionarea distribuitoarelor automate si gestionarea lor.

 

Galerie foto Centru Inchirieri Automate Cafea Sibiu