Plus Cafe SRL

Centru Inchirieri Automate Cafea Targu Jiu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Plus Cafe SRL - Centru Inchirieri Automate Cafea Targu Jiu.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri Automate Cafea Targu Jiu
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri Automate Cafea Targu Jiu

Societatea comerciala Plus Cafe S.R.L. si-a inceput activitatea in anul 2004, ca reprezentant Saeco in judetul Gorj, lider in industria espressoarelor si automatelor de cafea casnice si profesionale. Obiectul principal de activitate este .vanzarea aparatelor automate de cafea pentru baruri, birouri, institutii publice, vanzarea cafelei, bauturilor calde si bauturilor reci prin intermediul automatelor (vending). Pentru a identifica produsele potrivite nevoilor dumnevoastra cat si pentru consultanta va stam la dispozitie la datele din sectiunea contact.

Oferim din anul 2004 automate cafea casnice, automate de cafea, expresoare cafea si vanzari cafea. Activam in judetul GORJ si avem preturi mici la cafea gorj, vanzari automate cafea si nu numai. Asteptam cererea dumneavoastra de oferta si va promitem ca nu vom dezamagi. Firma noastra comercializeaza aparate (expresoare) de cafea marcile: Saeco, Bianchi, Zanussi asigurand intretinere si service garantie si post-garantie.

Galerie foto Centru Inchirieri Automate Cafea Targu Jiu