SC UTILBEN SRL

Centru Inchirieri Utilaje Floresti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre SC UTILBEN SRL - Centru Inchirieri Utilaje Floresti.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri Utilaje Floresti
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri Utilaje Floresti

  Utilben Inchirieri are ca obiect de activitate inchirierea de utilaje si echipamente pentru constructii. Noi va oferim utilajele si echipamentele necesare pentru cele mai complexe lucrari in constructii. Preturile la inchiriere sunt avantajoase iar perioada de inchiriere este flexibila, incepand de la o zi pana la un an.
  Oferim solutii eficiente, rapide, profesionale in domeniul inchirierii utilajelor si echipamentelor pentru constructii.
  Detinem o gama larga de utilaje de constructii fiabile, cu productiviatate ridicata si gata de pus la lucru.
  Noi va oferim utilajele si echipamentele necesare pentru cele mai complexe lucrari in constructii. Preturile la inchiriere sunt avantajoase iar perioada de inchiriere este flexibila.
  Echipa noastra are experienta in domeniul vanzarii si inchirierii utilajelor de constructii. Suntem importatori de utilaje, astfel va putem ajuta sa identificati corect ceea ce aveti nevoie pentru executa lucrarea cat mai eficient.
  Preturile practicate de catre societatea noastra sunt avantajoase si sunt negociabile in functie de perioada contractului. Pretul include operatori calificati cu experienta.

 

Servicii

  • BuldoExcavatoare de inchiriat
  • Excavatoare de inchiriat
  • Cilindri Compactori de inchiriat
  • MiniExcavatoare de inchiriat
  • MiniIncarcatoare de inchiriat
  • Utilaje de deszapezire

Galerie foto Centru Inchirieri Utilaje Floresti