CIS CONSTRUCT S.R.L.

Centru Inchirieri Utilaje Ploiesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre CIS CONSTRUCT S.R.L. - Centru Inchirieri Utilaje Ploiesti.

Descriere Centru Inchirieri Utilaje Ploiesti

CIS CONSTRUCT S.R.L.
Inchirieri utilaje de constructii Ploiesti
0766.364.392 / 0784.289.007

 inchirieri utilaje constructii ploiestiCis Construct este o firma cu capital integral privat avand ca principal obiect de activitate inchirierea utilajelor de constructii. Echipa noastra va va ajuta in alegerea echipamentului adaptat nevoilor dumneavoastra si va va oferi consiliere in ceea ce priveste utilizarea acestuia. Echipamentele pe care le inchiriem sunt intretinute in mod regulat de catre persoane calificate, ceea ce va garanteaza eficienta si productivitatea acestora.

  Profresionalismul de care dam dovada se bazeaza pe seriozitatea in relatiile cu clienti, calificarea si experienta personalului in executia oricarui tip de lucrari.
  Fiecare angajat este instruit si motivat pentru a lucra in conformitate cu metodele stabilite si a-si imbunatatii permanent cunostintele, abilitatile si rezultatele activitatilor.
  Toate utilajele oferite spre inchiriere sunt moderne, eficiente in stare foarte buna si ofera maximum de siguranta beneficiarilor. Folosirea utilajelor va vor ajuta in optimizarea procesul de productie si a timpului de lucru.

Servicii

Inchirieri utilaje constructii Ploiesti

  • buldoexcavator JCB 3CX, Fiat Hitachi, CAT
  • excavator marca JCB, CAT, Halla, Komatsu, Fiat Hitachi
  • cilindru compactor marca Ammann
  • bobcat
  • autogreder
  • inchiriere cap tractor echipat cu bena 24mc
  • inchiriere trailer pentru transport marfa

Produse

inchirieri utilaje constructi si demolari

- inchirieri excavatoare de la 8t pana la 32 tone; - inchirieri buldoexcavatoare; - inchirieri incarcatoare frontale; - inchirieri mini incarcatoare frontale (BOBCAT); - inchirieri cilindri compactori; - inchirieri finisor asfalt; - inchiriere trailer 40t. - inchirieri excavator cu foarfeca demolatoare 3t; - inchirieri buldoexcavatoare cu p ... detalii produs

Galerie foto Centru Inchirieri Utilaje Ploiesti