DLS Bus

Centru Inchirieri Jeep-Offroad Bucuresti-Sector 1 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre DLS Bus - Centru Inchirieri Jeep-Offroad Bucuresti-Sector 1.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri Jeep-Offroad Bucuresti-Sector 1
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri Jeep-Offroad Bucuresti-Sector 1

Firma DLS BUS din Bucuresti a luat fiinta in anul 1997 si este o firma de transport ce ofera servicii de: inchirieri autocare Mercedes, inchirieri microbuze Mercedes si VW, transport de persoane intern si international.

Dispunem de un parc auto de:

- 147microbuze Mercedes Sprinter si VW Crafter ani de fabricatie 2009-2013 cu capacitate de transport cuprinsa intre 16-20 de locuri clasificate la 2 si 3 stele.

- 25 autocare Mercedes ani de fabricatie 2008-2013 cu capacitate de transport cuprinsa intre 27-55 locuri clasificate la 4 stele.

- autobuze urbane, capacitate 100 locuri.

Turism intern:chirie, combustibil, asigurare persoane si bagaje. Beneficiarul va asigura masa (sau diurna 70 lei/zi) si cazarea soferului, taxele de parcare. O zi la dispozitie inseamna 10 ore (minim 200 km inclusi). Pentru orice depasire orara in stationare se plateste 60 lei/ora, iar depasirea numarului de kilometri (200 km) se tarifeaza conform preturilor pe kilometru mentionate mai sus.

Turism extern: chirie, combustibil, taxe de frontiera, autostrazi, asigurare persoane si bagaje, carte verde. Cazarea si masa soferi, taxe parcari, taxele de intrare in oras si treceri feribot se asigura de catre beneficiar. Preturile se pot negocia in cazul unor contracte pe termen lung sau in functie de km parcursi.

De la dispeceratele noastre puteti obtine informatiile necesare pentru inchirieri autocare din parcul nostru ce numara peste 50 de autocare Mercedes IDILIS, cu o capacitate de transport de 27, 33 si 39 de locuri. Ca atare, contactati-ne prin telefon si e-mail pentru a va oferi in cel mai scurt timp solutii de cel mai inalt profesionalism in domeniulinchirierilor de autocare, cat si atransportului de persoane in Romania si in strainatate.

La stabilirea tarifului pentru curse se au in vedere mai multi factori, cum ar fi : numarul curselor programate, distanta deplasarii, ruta de transport, nr. de persoane transportate, durata transportului, etc.

Inchirieri autocare, transport auto de persoane intern si international la standarde europene prin DLS BUS.

Va punem la dispozitie experienta noastra oferindu-va autocare, autocare de inchiriat si personal de bord de inalta tinuta. Veti avea astfel siguranta unor deplasari si excursii reusite din toate punctele de vedere.

 

Galerie foto Centru Inchirieri Jeep-Offroad Bucuresti-Sector 1