Normandia Transport

Centru Inchirieri Jeep-Offroad Horezu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Normandia Transport - Centru Inchirieri Jeep-Offroad Horezu.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri Jeep-Offroad Horezu
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri Jeep-Offroad Horezu

Suntem o societate de transport infiintata in 1997 a carei activitate s-a dezvoltat continuu avand la baza un management profesionist precum si personal de specialitate, calauzite de sloganul:

           CONFORT        *        RAPIDITATE        *        SERIOZITATE

Dezvoltarea flotei prin achizitionarea de autocare moderne, unele de TOP, din gama SETRA si MERCEDES, s-a dovedit a fi cheia succesului intr-un mediu concurential.

In prezent societatea detine un numar de 6 microbuze si 33 autocare moderne avand capacitati intre 7 si 63 locuri, satisfacand toate cerintele unui transport civilizat de calatori si turisti.

De asemenea, societatea noastra detine un garaj propriu in suprafata de 6.300 mp in vederea parcarii, intretinerea si repararea parcului auto avand angajat personal de specialitate in acest sens, personalul total angajat fiind de circa 70 persoane.

Deviza firmei prin care ne dedicam intreaga activitate in slujba clientilor nostrii este transpusa in realitate astfel:

CONFORT

Achizitiile de mijloace de transport moderne nu au fost gandite niciodata pentru a participa la licitatii ci pentru a creste calitatea serviciilor de transport, pentru a tine pasul cu cerintele clientilor, aratand astfel respectul nostru pentru cei care aleg serviciile companiei NORMANDIA.

RAPIDITATE

Toate serviciile oferite sunt structurate riguros pentru a putea raspunde in cel mai scurt timp solicitarilor clientilor firmei, deoarece consideram ca timpul inseamna bani atat pentru noi dar mai ales pentru clientii nostrii. Pentru a veni in sprijinul clientilor nostrii am creat sistemul ONLINE de achizitionare a biletelor dorite in cel mai scurt timp si cu beneficii multiple.

SERIOZITATE

In relatiile contractuale dar si necontractuale ale firmei cu clientii sai principiul care sta la baza durabilitatii acestor relatii nu poate fi altul decat seriozitatea cu care sunt tratate obligatiile si responsabilitatile pentru asigurarea unor servicii de transport la standarde europene.

Echipa NORMANDIA multumeste tuturor clientilor si colaboratorilor pentru alegerea facuta!

Galerie foto Centru Inchirieri Jeep-Offroad Horezu