Riteabike

Centru Inchirieri Biciclete Bucuresti-Sector 3 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Riteabike - Centru Inchirieri Biciclete Bucuresti-Sector 3.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri Biciclete Bucuresti-Sector 3
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri Biciclete Bucuresti-Sector 3

Raitabike® este o initiativa privata a doi tineri entuziasti si iubitori ai mersului pe bicicleta, de promovare a miscarii in aer liber si de evadare din traficul cotidian ultraaglomerat, care ne marcheaza tuturor existenta .

 

          Am pornit acest demers in primavara anului 2008 intr-o varianta on-line , iar din luna mai 2009 am deschis si centrul de inchirieri din str. Ion Brezoianu nr.35 , in imediata vecinatate a Parcului Cismigiu si a Pietei Revolutiei

          Incepand cu anul 2012 ne-am mutat in Bd.-ul Lascar Catargiu nr.25 , iar oferta noastra de servicii se va completa cu organizarea de weekend-uri si vacante pe bicicleta pe trasee prestabilite , sau personalizate
 
          Vrem sa credem ca vom putea contribui si noi la transformarea mersului pe bicicleta intr-un mod de viata . Ne-am propus sa oferim nu numai un echipament premium ( biciclete mountain-bike si city-bike marca TREK ) , dar si servicii de foarte buna calitate .

Servicii

INCHIRIEREA

 
Raitabike inchiriaza biciclete in Bucuresti si oriunde in tara. Bicicletele si restul echipamentului pot fi ridicate de la centrele noastre sau pot fi transportate (contra-cost) oriunde doreste clientul / grupul. Inchirierea poate fi facuta individual sau in grupuri organizate.
 
       EVENIMENTE
 
Raitabike organizeaza evenimente outdoor avand bicicleta in prim-plan,  team-building, incentive si tururi de oras (Bucuresti) cu ghid. Totodata, suntem partenerii unor firme de profil in organizare de asemenea evenimente atat in Bucuresti cat si in tara.
 
       SERVICE
 
Raitabike te ajuta sa te bucuri din plin de mersul pe bicicleta asigurandu-te ca starea tehnica a acesteia este ireprosabila. La centrele de inchiriere Raitabike specialistii nostri executa operatiuni de intretinere curenta si remedieri ale unor defectiuni la bicicletele proprii cat  si la cele personale.
 
       VANZARE SECOND-HAND
 
Raitabike ofera spre vanzare biciclete second-hand MTB Trek 3700 diverse marimi, intr-o stare tehnica foarte buna si la preturi de nerefuzat.          
       
       WINTER - PARK
 
Raitabike pune la dispozitie spatii proprii pentru depozitarea bicicletelor personale pe timpul iernii. In acest serviciu este inclusa o operatiune de curatare, gresare si reglare in asa  fel incat bicicleta  sa fie pregatita de functionare.

Galerie foto Centru Inchirieri Biciclete Bucuresti-Sector 3